Salta al contingut

Premsa

La secretària Autonòmica de Salut Pública, Isaura Navarro, i la directora general de Comerç, Rosana Seguí, visiten el mercat d’Oliva el primer dia de reobertura des del confinament

Les dues autoritats autonòmiques han estat acompanyades en la visita per l’alcalde d’Oliva, David González, la regidora de Comerç, Mercats i Consum, Yolanda Balaguer, i el regidor de Salut Pública, Miguel Monzonís.

Isaura Navarro i Rosana Seguí han comprovat de primera mà l’eficàcia de les mesures de seguretat i higièniques que han fet possible la reobertura del mercat de venda no sedentària dels divendres. Estes mesures han estat coordinades per la Regidoria de Comerç, Mercats i Consum, seguint les indicacions de la Direcció General de Comerç i la Conselleria de Sanitat.

Els ciutadans i ciutadanes d’Oliva han pogut realitzar la seua compra amb total seguretat i la jornada s’ha desenvolupat sense cap incident. El comportament cívic de clients i comerciants, així com el treball de la Policia Municipal, la Brigada d’Obres i Serveis i Protecció Civil ho han fet possible.