Salta al contingut

Premsa

El xicotet comerç d’Oliva reobri les seues portes hui dilluns 11 de maig

A partir de hui, els comerços d’Oliva obrin les seues portes. Ho fan amb algunes restriccions i amb mesures que garantixen la seguretat de comerciants i clients.

Amb l’entrada en la Fase 1 els establiments de menys de 400 m2 poden obrir al públic amb un 50% d’aforament, garantint la distància de seguretat i amb un estricte protocol de desinfecció.

El Departament de Comerç, Mercats i Consum de l’Ajuntament d’Oliva ha posat a disposició dels comerciants material de protecció per a facilitar la seua obertura.

Des de l’Ajuntament volem agrair enormement als nostres comerços l’esforç que han fet per garantir la seguretat dels clients i clientes en esta reobertura. Convidem a la ciutadania a reconéixer l’esforç, acudint sempre que siga possible al xicotet comerç, ja que ofereix molts avantatges: seguretat, evitar aglomeracions, proximitat i vida als nostres carrers”, ha assegurat la regidora delegada, Yolanda Balaguer.

Recordem a totes i tots els comerciants que l’Associació de Comerciats d’Oliva @Acco Oliva ofereix als nous afiliats la quota gratuïta fins al 30 de juny. “En estos temps tan complicats per al comerç, la unió fa la força. Gràcies a ACCO hem pogut tindre una comunicació molt directa amb els comerços associats, per a escoltar les seues peticions i traslladar-los tota la informació institucional. Animem a la resta de comerciants a aprofitar esta exempció de la quota per a descobrir els avantatges d’estar associat”, ha declarat Yolanda Balaguer.

Ací trobareu alguns documents interessants en relació a l’obertura de comerços durant la crisi sanitària:

Protocolo y guía de buenas prácticas dirigidas a la actividad comercial en establecimiento físico y no sedentario bit.ly/2zoDZq2

Preguntes i respostes més freqüents sobre comerç (FAQ)” – Actualitzat a 11 de maig  bit.ly/2LkndLj

Obrir un comerç al públic en temps de coronavirus” – Actualitzat a 5 de maig bit.ly/3fw3KVU