Salta al contingut

Premsa

La II KDD Benèfica – Obrint Camins 4 x 4 Oliva, no té data assignada però rebrà la col·laboració de l’Ajuntament d’Oliva

La II KDD Benèfica Obrint Camins 4×4 Oliva, tindrà lloc en els pròxims mesos a causa de la crisi sanitària provocada per la Covid-19. Les autoritats sanitàries seran les encarregades de valorar en quin moment es podran desenvolupar activitats esportives i socials obertes al públic. Fins que no es decrete aquesta situació, les administracions públiques no podran organitzar, ni tampoc col·laborar-hi, esdeveniments que aglomeren a ciutadans.

La regidora de Festes i Esports, Yolanda Navarro ha assegurat que la II edició de la KDD Benèfica Obrint Camins 4×4 Oliva, tindrà lloc quan la crisi sanitària haja acabat i les autoritats sanitàries decreten la possibilitat de realització. “S’ha de garantir la seguretat de participants i públic general en qualsevol esdeveniment festiu i esportiu, per tal d’evitar qualsevol possible contagi de la Covid-19” ha afirmat Yolanda Navarro. I a més, la Regidoria de Festes i Esports ha declarat que la II edició d’aquest gran esdeveniment comptarà amb el suport i col·laboració de l’Ajuntament d’Oliva, com ocorregué l’any passat. Així s’afavorirà la gran tasca realitzada per l’organització, i es fomentarà els valors solidaris que es promouen.

L’edició de l’any passat congregà a més de 120 cotxes, i enguany es preveia un augment considerable de participació, i més activitats lúdiques i socials, i per descomptat, més solidaritat. Aquesta edició haurà d’esperar, però des de l’Ajuntament d’Oliva s’anima a l’organització a continuar treballant per tal de realitzar un esdeveniment únic a la ciutat.