Salta al contingut

Premsa

Oliva anul·la ‘Les Fires’ per garantir la seguretat de tots els veïns i veïnes

La Regidoria de Festes anul·la una de les festivitats més importants d’Oliva, per tal d’evitar possibles contagis per la Covid-19

La Fira de les Fires hauria tingut lloc el 19, 20 i 21 de juny, amb la tradicional Fira Gastronòmica, i el 23 de juny la festivitat de S. Joan

L’Ajuntament d’Oliva ha anul·lat totes les activitats previstes per a ‘Les Fires’ que havien de tindre lloc els pròxims 19, 20 i 21 de juny, per tal d’evitar aglomeracions de veïns i veïnes, així com possibles contagis per la Covid-19.

Les dates previstes per a ‘Les Fires’ coincideixen amb la tercera fase de la desescalada del confinament per la Covid-19. Segons les recomanacions del Ministeri de Sanitat, durant aquest període sols es desenvoluparan actes multitudinaris on puguen seure 400 persones amb distàncies de seguretat de 2 metres.

A més, també s’anul·la la Fira Gastronòmica d’Oliva que tindria lloc el mateix cap de setmana de juny i s’incloïa en la programació de Les Fires.

La Regidora de Festes, Yolanda Navarro, ha assegurat que prendre aquesta decisió ha estat molt complicada per com està d’arrelada tradició d’aquesta festa a la ciutat d’Oliva. Però s’ha posat per davant la seguretat dels veïns i veïnes. Durant el període de decisions s’ha tingut en compte les recomanacions de les autoritats sanitàries, que aconsellen no realitzar grans esdeveniments on es congregue a un nombre elevat d’assistents. Per això l’Ajuntament d’Oliva ha decidit anul·lar totes i cadascuna de les activitats de la Fira de Fires del 2020.

Yolanda Navarro ha afirmat que la programació de Les Fires ja estava tancada per tal de garantir la millor oferta turística, cultural, musical i gastronòmica, però les circumstàncies no permeten que aquest estiu es puga celebrar.
Així doncs, s’ha comunicat als proveïdors la decisió presa per l’Ajuntament d’Oliva, i s’estudiaran diverses fórmules i actes per tal de donar suport a les empreses d’espectacles que s’havien compromés per a aquesta festa.

Tots els sectors implicats en l’anul·lació dels actes festius els tindrem en compte per a pròxims esdeveniments, que esperem que els desenvolupem pròximament a Oliva” ha assegurat Yolanda Navarro.