Salta al contingut

Premsa

Continua l’atenció presencial del Departament de Benestar Social de l’Ajuntament d’Oliva, amb cita prèvia

L’Ajuntament d’Oliva reprén les atencions presencials del Departament de Benestar Social, així doncs, es reprendran els tràmits pendents que s’iniciaren abans del 14 de març i quedaren paralitzats en decretar-se l’Estat d’Alarma.

Les atencions es faran al Centre Social de Sant Vicent i s’atendrà mitjançant cita prèvia, telefonant als números 96 285 0213 i 96 285 0375. El Centre de Sant Francesc romandrà tancat per a activitats fins a una pròxima notificació, segons normativa vigent; no obstant això, el bar estarà obert al públic, amb un aforament del 40% de 09.00 h-13.30 h i de 15.00 h-20.00 h.

Les Ajudes de Necessitats Bàsiques, així com les d’Alimentació Infantil, continuaran tramitant-se però no ho faran els vals d’alimentació, que es reconvertiran en Ajudes de Necessitats Bàsiques, quedant reservats per a circumstàncies especials valorades prèviament per l’equip de Treballadores Socials.

“L’equip de Benestar Social agraïm el sacrifici i suport demostrat per la ciutadania que ha estat en casa durant dos mesos i mig, mentre els Serveis Socials de l’Ajuntament d’Oliva han estat fent el seguiment telemàtic, via telefònica i a domicili, cobrint les necessitats socials derivades de la crisi sanitària de la COVID-19. Per a més informació, sobre aquesta o qualsevol altra ajuda social, estem a la disposició de tots els veïns i veïnes d’Oliva, igual que ho hem estat tot aquest temps fins ara” assenyala Yolanda Balaguer, regidora de Benestar Social.