Salta al contingut

Premsa

Oliva reobri els seus Museus al públic en general

La Xarxa Municipal de Museus de l’Ajuntament d’Oliva ha tornat a obrir les portes a visitants. Segons el regidor delegat, Julio Llorca, “”ja es poden tornar a visitar tots els museus de la ciutat, tot i que cadascú d’ells disposen d’una forma específica d’obertura”.

Pel que respecta al Museu Arqueològic i al Museu Etnològic, que són els dos espais museístics més grans de la ciutat, es poden visitar directament.

Per visitar el Forn Romà ubicat al carrer Santíssim s’haurà de demanar visita al Museu Arqueològic prèviament. I per últim, per a visitar el Museu de la Il·lustració-Casa Maians i el Museu Vicente Parra s’haurà d’anar al Museu Etnològic per ser acompanyat per l’encarregat d’aquests museus.

“Des de la regidoria de Museus hem fet un gran esforç per a obrir els museus municipals i que la ciutadania i els visitants de la nostra ciutat puguen gaudir del patrimoni que alberguen” explicava el regidor Julio Llorca.

Des de la Xarxa Municipal de Museus d’Oliva s’ha informat que l’horari d’obertura de tots els espais museístics de la ciutat són:

– De dimarts a dissabte: De 10:00 h a 13:30 h i de 17:00 h a 20:00 h
– Diumenge: De 10:00 h a 13:30 h
– Dilluns i diumenge vesprada: tancat

D’altra banda, el regidor de Museus Julio Llorca ha indicat que, a causa de la pandèmia de la Covid-19 s’estan seguint els següents protocols de seguretat a tots els museus de la localitat:

✔Col·locació de mampares adaptades a l’especificitat del mobiliari de recepció
✔Aforament reduït amb possibilitat d’entrar grups familiars
✔Dispensadors de gel hidroalcohòlic per al personal del museu com per als
visitants
✔Vinils al sòl per a regular l’accés ordenat a les sales d’acord amb l’aforament
✔Retirada de fullets informatius com tríptics, díptics, a l’abast del públic visitant. Només es lliuraran en mà prèvia sol·licitud.
✔Provisió de mascaretes i guants per al personal del Museu.