Salta al contingut

Premsa

L’Ajuntament d’Oliva signa un conveni de col·laboració amb la Universitat Politècnica de València

Ahir dijous, 25 de Juny, es va signar un conveni marc de col·laboració interinstitucional entre l’Ajuntament d’Oliva i la Universitat Politècnica de València.

A la signatura assistiren l’alcalde d’Oliva, David Gonzalez, i la regidora d’Educació Maria Josep Llorens, i per part de la UPV el vicerector, Pepe Millet, el director de l’Escola Politècnica de Gandia, Jesús Alba, i el subdirector, Vicent Altur.

A través d’aquest conveni les dues institucions es comprometen a col·laborar per a difondre les experiències en el camp de la docència, l’emprenedoria, la investigació i la cultura així com totes aquelles àrees en què les dues institucions tinguen interés.

Així mateix, en el conveni, la universitat es compromet a promoure l’establiment d’una seu delegada de la UPV que quede ubicada en unes instal·lacions facilitades per l’Ajuntament d’Oliva.

Per últim, el conveni inclou també una altra sèrie d’objectius entre els quals destaquen, promoure i afavorir l’emprenedoria a tots els nivells en la comarca de la Safor; organitzar conjuntament cursos, seminaris o conferències destinades a millorar la formació acadèmica i el coneixement amb la finalitat d’impulsar la promoció econòmica, el desenvolupament local, la formació i l’ocupació; afavorir la participació en projectes i programes d’investigació i desenvolupament bilaterals o multilaterals; promoure el coneixement mutu de les dues institucions i promoure la relació entre les dues entitats en l’àmbit esportiu, musical, científic i en qualsevol altra activitat de caràcter cultural que puga sorgir.

En finalitzar l’acte de signatura, s’intercanviaren obsequis, per part de la Universitat un objecte d’innovació per empreses col·laboradores amb la UPV i per l’Ajuntament un llibre sobre Oliva.