Salta al contingut

Premsa

L’Associació de Comerciants d’Oliva dona la benvinguda a l’estiu amb la seua campanya de rebaixes i 3.000 €urACCOs per a premiar a la seua clientela

L’Associació de Comerciants d’Oliva juntament amb la Regidoria de Comerç, Mercats i Consum de l’Ajuntament d’Oliva han organitzat a partir del pròxim dilluns, 29 de juny, la campanya de rebaixes d’estiu que premiarà les compres en els comerços associats amb 3.000 €ur-ACCOs repartits en 30 premis de 100 €ur-ACCOs fins al 31 de juliol.

Ja està tot preparat en els comerços associats a ACCO per a donar el tret d’eixida a les rebaixes d’estiu, dilluns que ve,29 de juny, fins al 31 de juliol. Una campanya en la qual l’associació té posades totes les seues esperances per a reactivar les vendes, tan necessàries després de l’aturada del comerç a causa del coronavirus.

“Són molts els esforços que s’estan realitzant per part de la Regidoria de Comerç, tant per als comerciants, amb la formació digital per a impulsar i formar a totes les persones que vulguen adherir-se, com per a la ciutadania, amb la campanya d’incentivació del consum local, i estem segurs que amb la col·laboració d’ACCO i amb la teua ajuda ho aconseguirem #ComptemAmbTu – apuntava Yolanda Balaguer, regidora de comerç.

Rosa Llopis, presidenta de l’Associació de Comerciants d’Oliva, comenta: “És més necessari que mai que els nostres veïns facen costat al comerç local amb les seues compres, perquè molts comerços depenen d’això per a continuar oberts la pròxima temporada”. L’associació juntament amb el suport de la Regidoria de Comerç de l’Ajuntament d’Oliva està fent una gran faena i esforç per a ajudar els comerços i negocis a superar aquesta fase. I aquesta campanya està al nivell de la campanya de Nadal i esperem que atraga la clientela a les nostres botigues i negocis.”

El públic podrà trobar productes d’aquesta temporada a preus insuperables de sectors com ara moda, calçat, llenceria, puericultura i moda infantil, joguets, llar, mobles, decoració, electrònica i electrodomèstics, floristeries, joieries, perfumeria, manualitats, reparació de mòbils, fotografia, llibreries, informàtica i disseny gràfic, ferreteria, reformes en la llar, productes per a mascotes i molts més negocis associats que se sumen a aquesta campanya per a premiar a la seua clientela.

Les persones que compren, i emplenen paperetes del sorteig, en els comerços associats a ACCO, participaran en el sorteig que se celebrarà el dissabte 1 d’agost.

L’associació recomana consultar els sectors i comerços associats a ACCO en la seua pàgina web www.accooliva.com.