Salta al contingut

Premsa

El Poliesportiu d’Oliva s’uneix a la campanya per la diversitat impulsada per l’ajuntament

Hui divendres s’ha col·locat al Poliesportiu Municipal una pancarta reivindicativa pels drets de les persones LGTBI i l’esport

Yolanda Navarro, regidora d’Esports, ha explicat que, amb accions com aquesta, els més menuts i els majors prenen consciència de la diversitat

 

La regidoria d’Esports i els Serveis Esportius Municipals s’han unit a les accions reivindicatives realitzades des de la Regidoria d’Igualtat i Diversitat, i des de hui al Poliesportiu Municipal s’ha col·locat una pancarta inclusiva i respectuosa amb la diversitat al món esportiu.

Enguany, per la covid-19, no serà possible cap manifestació ni acte reivindicatiu, i per tant, des de la Regidoria d’Esports s’ha volgut donar visibilitat al col·lectiu LGTBI en el vessant esportiu. Amb aquesta acció es pretén donar veu i suport real, a més de conscienciar i educar, a tots els xiquets i xiquetes que acudeixen al Poliesportiu a practicar el seu esport preferit.

La regidora d’Esport, Yolanda Navarro ha explicat que el Poliesportiu és un edifici municipal on cada dia moltes persones acudeixen per tal de practicar esport, i és un referent a la ciutat. Per això, des de la Regidoria d’Esports s’ha decidit col·locar aquesta pancarta que donarà suport, visibilitat i inclusió al col·lectiu LGTBI, i oferir a les persones més menudes una visió i el respecte a la diversitat també en el vessant esportiu.

“Volem que aquest tipus d’accions socials i reivindicatives perduren en el temps per tal de conscienciar a tota la ciutadania de la diversitat i el respecte a l’altre. Al Poliesportiu, molts xiquets i xiquetes practiquen esport i com a administració tenim l’obligació d’inculcar-los la llibertat d’estimar a qui cadascú vulga”, ha afirmat Yolanda Navarro.