Salta al contingut

Premsa

El Departament de Salut Pública informa dels horaris d’estiu del Centre de Salut de la platja d’Oliva

El regidor de Salut Pública de l’Ajuntament d’Oliva, Miguel Monzonís, ha informat dels nous horaris del Centre de Salut de la platja per als mesos d’estiu.

Aquest centre d’atenció, a desplaçats de la platja, iniciarà de nou el servei l’1 de juliol i es mantindrà durant tot el mes de juliol i agost. L’horari d’atenció serà de dilluns a dissabte de 08.00 h del matí a 15.00 h de la vesprada, i l’atenció serà de forma telefònica, sent en aquesta primera consulta on, si cal, citaran al pacient presencialment.

“Les darreres setmanes l’atenció mèdica de la ciutat ha realitzat canvis que, en altres circumstàncies haurien sigut revolucionaris, perquè la situació actual de crisi sanitària així ho demanava, però la idea és que l’atenció primària tendisca cap a aquesta modalitat” assenyalava el regidor Miguel Monzonís.

“S’ha utilitzat l’atenció telefònica com a porta d’accés majoritària, solucionant, de forma no presencial, totes les consultes administratives i aquelles que no necessiten valoració física del pacient. Es tracta d’una fórmula molt efectiva per evitar aglomeracions i seguir donant resposta a les necessitats que es plantegen. Per descomptat s’han concertat cites presencials, prèvia valoració telefònica, quan les patologies així ho requerien. Pel que podem afirmar que el servei ha sigut més accessible que mai” explicava el regidor.