Salta al contingut

Premsa

La Banda Simfònica d’Oliva reprén la seua activitat i obri els assajos al públic

L’alcalde d’Oliva, David González i el regidor de Cultura, Julio Llorca, visitaren el divendres passat el primer assaig de la banda simfònica d’Oliva, la qual reprén la seua activitat després d’alçar-se l’Estat d’Alarma.

Aquest primer assaig va tindre lloc al pati de l’Escola de Música i per treure-li la part positiva es va obrir al públic, amb l’aforament reduït, per tal de complir les mesures de seguretat sanitàries recomanades. Així els amants de la música han pogut gaudir de la música en directe i podran fer-ho cada divendres a les 21.30 h.

“Després de la parada cultural que hem viscut al nostre poble a causa de la pandèmia de la covid-19 aquests assajos donen l’oportunitat als ciutadans i ciutadanes d’Oliva de gaudir de la música al carrer i tornar a reviure la cultura del nostre poble” assenyalava l’alcalde David González.

L’Associació Artístic-Musical d’Oliva, que gestiona l’Escola de Música, anuncia que s’obri el termini per a inscripcions per al curs 2020/21, i la matrícula s’haurà de fer de forma telemàtica. Els horaris i els espais s’han adaptat per complir la normativa, i garantir la millor docència i qualitat dins de les circumstàncies actuals. Una vegada presentada la matrícula, l’Escola de Música la conformarà, posteriorment, per missatge o trucada telefònica.

Cal recordar que les obres de millora d’accessibilitat de l’escola estan a punt de finalitzar, el regidor de Cultura i Música, Julio Lloca, afirma que “aquestes obres tenen l’objectiu d’eliminar les barreres arquitectòniques i l’adaptació per a l’accessibilitat de persones amb mobilitat reduïda per tal de fer possible l’accés de qualsevol persona.”