Salta al contingut

Premsa

El Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana aprova provisionalment el projecte per a la millora de l’encreuament entre la CV-678 i l’N-332

Es tracta d’un projecte molt reivindicat pels municipis d’Oliva i Pego que millorarà substancialment la seguretat en l’entorn de l’encreuament conegut com “la pelaora”, i té un pressupost estimat de 6,4 milions d’euros

L’objectiu d’aquest projecte és millorar el control dels accessos a l’N-332 entre els punts quilomètrics 206,5 i 209,0, tal com es mostra en la imatge. Consisteix en la supressió de la intersecció que hi ha amb la carretera CV-678, d’accés a la localitat de Pego, i l’execució d’un nou enllaç amb pas elevat.

A més, s’eliminen nombrosos accessos directes existents, des de propietats confrontants a la carretera, mitjançant l’execució dels camins laterals de servei, en ambdós marges, de 2 km de longitud que condueixen aquest trànsit al nou enllaç.

L’alcalde d’Oliva ha mostrat la seua satisfacció perquè es tracta d’un projecte molt necessari per a millorar la seguretat en un encreuament molt conflictiu, pel qual porta treballant 4 anys, juntament amb l’alcalde de Pego.

De fet, els Pressupostos Generals de l’Estat de 2018 ja van incloure una partida, de 229.700 euros, per a la redacció del nou projecte constructiu que ara s’ha aprovat inicialment.

 

Imatge d’arxiu