Salta al contingut

Premsa

Oliva reactiva el Departament de Festes amb un monòleg que garantirà totes les mesures de seguretat

El pròxim dissabte, 18 de juliol, el monologuista Miki Dkai farà riure a 400 persones al Parc de l’Estació, a les 20.30 h

El monòleg serà el primer acte festiu després de la pandèmia, i comptarà amb les mesures de seguretat necessàries

L’Ajuntament d’Oliva, concretament el Departament de Festes, ha organitzat un monòleg a l’aire lliure el pròxim 18 de juliol, al Parc de l’Estació i l’entrada serà totalment gratuïta. L’humorista Miki Dkai farà riure a 400 persones en una data molt marcada per a la ciutat d’Oliva. En aquest cap de setmana se celebrarien els Moros i Cristians, una festa molt arrelada a Oliva i que enguany, a causa de la covid-19, s’ha vist anul·lada.

Miki Dkai és un dels monologuistes del moment que amb el seu humor àcid ha recorregut pràcticament tots els pobles i ciutats d’Espanya. Actualment, al seu espectacle parla dels sentiments valencians, dels problemes alimentaris que pateix i de l’educació dels xiquets i xiquetes. Aquest còmic no deixa indiferent a cap espectador.

La regidora de Festes, Yolanda Navarro, ha explicat que des del Departament de Festes s’ha programat aquest esdeveniment per tal de reactivar el sector hostaler de la zona i com no, l’àmbit dels espectacles que s’ha vist tan afectat per la pandèmia. “Començarem amb aquest espectacle i estem intentant programar més esdeveniments festius i culturals, però sempre garantint la seguretat dels assistents” ha afirmat Navarro.

L’esdeveniment comptarà amb un aforament limitat, tan sols podran accedir 400 persones i d’aquestes places, 200 estaran reservades per a gent gran. A més, serà obligatori l’ús de mascaretes tant a l’entrada, eixida i durant l’espectacle. Per accedir a l’esdeveniment, els assistents hauran d’utilitzar hidrogel per desinfectar-se les mans.

Per tal de garantir el protocol de seguretat, la regidora de Festes ha explicat que les cadires estaran desinfectades abans i després de l’espectacle i es comptarà amb totes les mesures necessàries. “Des de l’Ajuntament d’Oliva seguirem cadascuna de les normes que marquen les autoritats sanitàries per tal de garantir el contagi zero, i si la ciutadania respon, continuarem programant actes festius per als pròxims mesos” ha assegurat Navarro.