Salta al contingut

Premsa

20 joves estudiants inicien la seua beca ‘Oliva amb el Talent’

Hui de matí, la Corporació Municipal ha donat la benvinguda als 20 joves estudiants que participen en el programa formatiu “Oliva amb el Talent”, els quals exerciran com a becaris en els distints departaments de l’Ajuntament d’Oliva. Cadascuna de les beques està dotada amb 500 euros bruts mensuals, cotitzables a la Seguretat Social -aportats íntegrament per l’Ajuntament d’Oliva-, amb dedicació de 20 hores setmanals, des del 13 juliol fins al 13 de setembre.
 
Les beques les ha assignades una comissió avaluadora, formada per tècnics municipals, que ha valorat en el barem l’expedient acadèmic, els coneixements de valencià, anglés i altres idiomes comunitaris, així com l’empadronament i la situació econòmica i laboral de la unitat familiar. A més, també s’ha valorat el fet que anteriorment no hi hagueren accedit a aquest tipus de beques, garantint així l’accessibilitat de tots els estudiants.
 
“Des de la Corporació Municipal els hem desitjat una estada profitosa tant per a la seua formació com per al coneixement de l’administració pública local. Així mateix, també vull agrair als departaments d’Educació i Recursos Humans per la seua celeritat en posar en funcionament aquest programa” assenyalava la regidora d’Educació, Maria Josep Llorens.