Salta al contingut

Premsa

L’Ajuntament d’Oliva instal·larà accessos wifi gratuïts, als espais públics, amb la inversió d’una subvenció Europea.

El departament de Modernització de l’Administració Municipal, treballa perquè tothom tinga accés a l’administració electrònica sense cap mena de discriminació
La subvenció europea WIFI4EU, aporta 15.000 € per a cobrir íntegrament els sistemes tècnics i la instal·lació de més de 12 punts wifi en els espais públics d’Oliva

Més de 12 punts d’accés wifi, en els espais públics d’Oliva, oferiran connexió gratuïta en Oliva.
Segons explica el regidor Josep Escrivà “Aquest és un nou pas, emmarcat dins de les estratègies de ciutat intel·ligent, que ara s’implantarà a Oliva. Amb aquesta iniciativa, subvencionada per la Unió Europea, oferim la infraestructura tecnològica necessària perquè el dret a l’accés a la informació quede cobert sense cap mena de discriminació i que contribuïsca a acurtar el salt digital.”

“La Regidoria de Modernització de l’Administració Municipal de l’Ajuntament d’Oliva ha emprés polítiques que posen al ciutadà en el centre de tota gestió. Tot i que queda moltíssima feina per fer, amb tota la tasca feta en l’anterior legislatura l’Ajuntament d’Oliva té les bases per fer un gran salt tecnològic”. Afegeix el Regidor de Modernització de l’Administració Municipal, Josep Escrivà.”

Així doncs, el regidor Josep Escrivà posa al ciutadà en el centre de la gestió del Departament de Modernització de l’Administració Municipal de l’Ajuntament d’Oliva tot aportant, en aquest cas, accés wifi gratuït, perquè cap persona puga quedar sense connexió a internet.

Més de 12 punts d’accés wifi gratuït en espais públics d’Oliva
S’instal·laran punts d’accés wifi gratuït en els centres municipals on es desenvolupa la major part de l’activitat social, comercial i administrativa de la nostra ciutat, però també a l’aire lliure en alguns parcs, places i passejos. La quantitat de punts i les zones estan lligades a les propostes que presenten les empreses que opten a la instal·lació i a la seua viabilitat tècnica.

El Bono WiFi4EU, cobreix íntegrament les despeses de la inversió del material tècnic i la instal·lació dels punts d’accés wifi. L’Ajuntament d’Oliva s’ha de comprometre a mantenir els equipaments i les connexions durant almenys tres anys per a oferir wifi gratuïta en espais públics. 947 municipis de tota Europa, entre els quals Oliva, han estat beneficiaris d’aquesta ajuda de 15.000 € per dotar de connectivitat als espais públics.

Llocs ubicacions wifis
1 Parc de l’Estació – Exterior
2 Parc de l’Hort de la Bosca – Exterior
3 Plaça Ganguis – Exterior
4 Plaça de Sant Roc – Exterior
5 Plaça Europa – Exterior
6 Passeig de la Mitja Galta – Exterior
7 Parc Conservatori – Exterior
8 Mercat Municipal
9 Casa de la Festa
10 Centre de Participació Ciutadana EL PINET
11 Centre Polivalent d’Activitats Socioculturals
12 Centre Social de Sant Francesc

 

Mapa dels punts proposats per a instal·lar els punts d’accés wifi: https://www.google.com/maps/d/edit?mid=1bsDSyuimXghzXDABpKCjoh33DdPw0eZk&usp=sharing

Llistats de municipis beneficiaris de la quarta convocatòria WiFi4EU:
https://ec.europa.eu/digital-single-market/en/news/winners-fourth-wifi4eu-call-announced