Salta al contingut

Premsa

L’Ajuntament d’Oliva aconsegueix majors inversions per a la nostra ciutat

La setmana passada la vicealcadessa Ana Morell amb el regidor de Planejament urbanístic Miguel Monzonís van estar reunits amb el diputat de carreteres el Sr. Rafa García i tècnics de la pròpia diputació, a les seues oficines, per tal de seguir avançant en el projecte de la connexió de les nostres platges amb la ciutat de Piles.

El passat febrer aquesta connexió va ser incluida en el programa de millora de camins d’interès territorial de la Diputació de València orientada a camins de domini públic la importància del qual transcendeix a municipis en els quals es troben i que posseeixen una important funció vertebradora del territori complementària a la xarxa local de carreteres.

A la mateixa reunió es va acordar que si tot avança al ritme previst el proper mes de setembre podrem signar el conveni entre la diputació i els dos ajuntaments implicats.

Ana Morell afirma que: “Va ser una gran noticia per al nostre municipi, ja que es tracta d’una infraestructura bàsica per a la nostra ciutat que ha estat bloquejada durant molt de temps, no sols hem aconseguit part del finançament del projecte. A principi d’any vam aconseguir que la diputació fera una aportació al projecte quasi mig milió d’euros, a mes ara, s’han compromès a assumir el cost de la redacció dels projectes complementaris de caràcter tècnic. És una gran noticia per a Oliva”.

Per altra banda, Miguel Monzonís comenta: “Tan prompte vam ser inclosos en aquest programa de diputació, ens vam fer càrrec d’aquesta oportunitat i vam formar una taula de treball amb els tècnics municipals de la qual forme part en qualitat de regidor de planetjament de la ciutat. Voldria destacar l’agilitat que ens donen aquestes reunions de treball ja que tenim l’oportunitat de posar en comú els avanços amb els tècnics per tal de prioritzar aquesta important infraestructura”.