Salta al contingut

Premsa

L’Ajuntament d’Oliva acudeix a la presentació de la programació “Torna la llum” a la Diputació de València

La regidora de Festes, Yolanda Navarro, va assistir ahir a la presentació del Macroespectacle Pirotècnic ‘Torna la Llum” organitzat per l’Associació de Pirotècnics de la Comunitat Valenciana PIROVAL i patrocinat per la Diputació de València.

Es tracta d’un esdeveniment festiu en el qual es dispararà de manera simultània un castell de foc d’artificis a les poblacions: Canet d’en Berenguer, Sagunt, Puçol, El Puig de Santa Maria, La Pobla de Farnals, Alboraia, Sagunt, Pinedo, Gandia, Oliva, Daimús, Xeraco, Miramar i Piles.

El pròxim dissabte 18 de juliol a les 23.59 h a Mitja Galta d’Oliva es dispararà el Castell de Focs d’Artifici de la mà de la pirotècnia Borredà. I aquest esdeveniment comptarà amb totes les mesures d’higiene i seguretat per tal d’evitar qualsevol contagi de la Covid-19.

La regidora de Festes ha assegurat que des de l’Ajuntament d’Oliva s’ha complit el protocol marcat per les autoritats sanitàries de la Diputació de València i la Generalitat Valenciana. Aconseguint que siga un esdeveniment cultural i festiu totalment segur.

“Des de PIROVAL i la Diputació ens proposaren aquesta acció cultural i festiva, i ens marcaren les directrius per complir amb les normes de seguretat, i des de l’Ajuntament hem estat treballant molt per poder oferir a la ciutadania un esdeveniment d’aquestes característiques” ha assegurat Navarro.

A més cal recalcar, que el Castell de Focs d’Artifici coincidirà en un dels dies grans de la festa dels Moros i Cristians, que s’ha vist anul·lada per la Covid-19.

Durant la presentació del programa ‘Torna la llum’, el president de la Diputació de València, Toni Gaspar, ha expressat que aquesta iniciativa naix de la mà dels pirotècnics de l’Associació PIROVAL i la Diputació de València i els ajuntaments s’han volgut involucrar per tal de fomentar i donar suport als pirotècnics. Ha recalcat que aquest sector s’ha vist molt afectat per l’anul·lació de totes les festes i era una responsabilitat de la Diputació i dels Ajuntaments potenciar a un gremi essencial per a l’economia i el treball valencià.