Salta al contingut

Premsa

L’Ajuntament d’Oliva informa sobre la detecció d’un cas de COVID-19 entre els seus empleats

L’Ajuntament d’Oliva informa sobre la detecció d’un cas de COVID-19 entre els seus empleats
Les proves sanitàries han confirmat un cas de COVID-19 entre els empleats públics de l’Ajuntament d’Oliva. La persona afectada no presta els seus serveis en cap departament d’atenció al públic i ja s’ha procedit a la desinfecció del centre de treball a través d’empresa especialitzada.
Tant el servei competent de la Conselleria de Salut Pública i Universal com l’Ajuntament d’Oliva, a través del servei de prevenció i riscos laborals, han activat els protocols establerts que consisteixen en l’aïllament i seguiment de la persona afectada, dels seus contactes socials i familiars, així com la realització de proves de detecció entre aquests. De moment, els resultats de les proves de detecció que s’estan realitzant a contactes socials i familiars han resultat negatius.
Davant d’este primer cas, el Comité de Seguretat i Salut de l’Ajuntament d’Oliva ha acordat la implementació d’un dispositiu especial de detecció prematura entre la resta d’empleats públics, així com extremar les mesures preventives en els diferents departaments municipals.
Davant d’este nou cas aïllat, després de més de dos mesos sense cap cas actiu, l’Ajuntament d’Oliva demana tranquil·litat als seus veïns, i insisteix que l’èxit de les mesures contra la lluita del virus depenen, en bona part, del compliment de les indicacions de les autoritats sanitàries i l’ús obligatori de mascaretes.