Salta al contingut

Premsa

Últimes dades sobre Covid-19 a Oliva

Des de l’àrea de Salut Pública de l’Ajuntament d’Oliva en col·laboració amb els serveis sanitaris i de salut de la ciutat es comunica que s’ha fet la traçabilitat dels 8 casos confirmats la setmana passada.

A hores d’ara s’ha fet la prova a totes les persones que han tingut contacte amb els casos positius, com a resultat de més de 100 proves PCR sols hi ha hagut 3 nous positius, que a la seua vegada s’han rastrejat, sense haver-hi cap nou cas.

Amb independència dels brots cada dia es fan a la nostra ciutat al voltant de 25 proves PCR a ciutadans que manifesten símptomes sent totes elles negatives.

“Des del dissabte no hi ha cap cas positiu nou a la ciutat, des d’aquell moment s’han fet més de 200 proves PCR sent totes elles negatives però, el que podem dir és que, a hores d’ara, els brots estan controlats, no obstant seguim insistint a la ciutadania a extremar les mesures sanitàries, ja que la millor vacuna és la prudència” afirma el regidor de sanitat Miguel Monzonís.

“Des del dijous passat l’ajuntament ha aplicat una sèrie de mesures de caràcter preventiu, coordinades amb els agents de salut, que considerem, poden contribuir a aquest control de la situació sanitària.”