Salta al contingut

Premsa

L’Ajuntament d’Oliva inverteix 50.000 euros en millores a l’Escola Infantil Municipal “El Caragol”

Les actuacions més importants se centren en la substitució dels paviments de les diferents aules, pintura a tot el recinte i resoldre els problemes de filtracions

El departament d’Educació de l’Ajuntament d’Oliva està executant en aquests moments un projecte de millora i manteniment al centre educatiu de l’EIM “El Caragol” en el que s’ha invertit vora 50.000 euros, en concret, 48.256 euros.

Segons han assenyalat la vicealcaldessa, Ana Morell, i la regidora d’Educació, M.ª Josep Llorens, es tracta d’unes actuacions molt necessàries i en les que no s’ha escatimat cap esforç per tal que els nostres xiquets/es disposen d’un centre en condicions òptimes per a l’inici del pròxim curs escolar 2020/2021.

La principal millora que es realitzarà al centre és la substitució de tot el paviment de les aules per un altre vinílic sense juntes que facilitarà la seua neteja i desinfecció i que evitarà la formació de possibles fongs i, per tant, evitar així qualsevol transmissió patògena. Amb aquest tipus de paviment també la neteja es podrà realitzar en sec amb l’aplicació de productes fungistàtics i bacteriostàtics.

El projecte també inclou diverses reparacions exteriors que afecten la seguretat estructural de l’edifici i a la seua coberta actuant en la reparació de filtracions. Els treballs inclouen, per últim, el repintat de tot l’interior del centre i diverses actuacions de reparació en matèria de fontaneria i fusteria interior.

“Hem fet un gran esforç per consignar els diners necessaris per a dur endavant aquestes millores tan necessàries. El nostre objectiu és que els nostres xiquets/es tornen a l’escola amb totes les garanties sanitàries” assenyalava la vicealcaldessa, Ana Morell.

Per últim, la regidora d’Educació, M.ª Josep Llorens, ha indicat que “s’han buscat els millors materials i els més innovadors per al paviment de les aules que permetrà una neteja ràpida, eficient i segura. En definitiva, un gran esforç per a una gran escola”.