Salta al contingut

Premsa

La Policia Local ha imposat 106 multes per diverses infraccions i ha realitzat 60 servicis el passat cap de setmana

L’Ajuntament d’Oliva informa que el passat cap de setmana la Policia Local ha imposat un total de 106 denúncies. Concretament, 7 d’elles han estat per no fer ús de la mascareta sanitària, 80 per infraccions de trànsit, 2 per desobediència a l’autoritat, 6 per consum de begudes alcohòliques en la via pública, 8 per infraccions de l’ordenança de l’ús i gaudi de la platja, 2 per infracció de l’ordenança de venda no sedentària i 1 per incompliment de la prohibició de fumar en espai no autoritzat.

A més, s’han realitzat 60 serveis a conseqüència de requeriments telefònics per diferents necessitats, i accions dirigides a garantir l’ordre públic, com ara el control de l’aforament de les platges, decomís de begudes alcohòliques, control d’horaris de terrasses i xiringuitos, entre d’altres.

Com ve sent habitual al llarg dels últims caps de setmana, aquesta tasca de seguretat ciutadana ha estat possible gràcies al dispositiu especial amb què es va comptar, amb un increment d’agents de Policia Local i l’ajuda auxiliar de l’Associació de Protecció Civil d’Oliva per a tasques informatives i preventives.