Salta al contingut

Premsa

Desinfecció de les escoletes municipals per l’inici del curs escolar

Des de l’Àrea d’Educació de l’Ajuntament d’Oliva s’informa que hui s’ha iniciat el curs escolar a les escoletes municipals, per la qual cosa, abans de l’entrada dels alumnes, s’ha fet la correcta desinfecció dels espais.

La desinfecció, duta a terme per una empresa especialitzada i homologada, s’ha realitzat fora de les hores de treball del personal docent, ja que han de transcórrer almenys 3 hores abans de l’accés al centre. Ahir es va realitzar la tasca a l’escoleta municipal “El Caragol”, i a “La Taronja”.

La vicealcaldessa Ana Morell i el regidor de Salut Pública, Miguel Monzonís van poder assistir personalment a les tasques de desinfecció, juntament amb operaris encarregats de portar a terme aquesta feina, que els van explicar el procés que es realitza.

«No defallirem a aportar tots els recursos necessaris, i també econòmics, per tal de garantir-ne la seguretat. L’educació és un eix fonamental del desenvolupament de la nostra societat i hem d’invertir el temps i els diners que calguen per a millorar la qualitat de l’educació pública, i en aquest moment difícil saber estar a l’altura de les circumstàncies, i això implica invertir també en seguretat» comenta la regidora Ana Morell.

La regidora d’educació, Maria Josep Llorens, vol agrair la tasca tant al personal educatiu com a l’equip de salut pública de la ciutat: «Som conscients de la importància que té aquest curs escolar per a les futures generacions, però sempre s’ha de fer la tornada primant les mesures sanitàries, és una situació nova i hem de treballar tots conjuntament per a superar-la de la millor manera possible».