Salta al contingut

Premsa

L’Ajuntament d’Oliva organitza una reunió per tal d’exposar les pautes a seguir de cara a la reincorporació del nou curs escolar

Ahir el Departament d’Educació de l’Ajuntament d’Oliva va organitzar, al saló de plenaris, una reunió de treball que va estar presidida per l’alcalde i a la qual van assistir representants de l’ajuntament, cossos de seguretat, representants dels centres de salut d’Oliva i delegats de cada centre educatiu de la cuitat.
En aquesta reunió es van exposar les pautes a seguir per a la correcta reincorporació al nou curs escolar, tenint en compte les característiques sanitàries actuals.
“En l’Ajuntament d’Oliva estem mobilitzant els màxims recursos possibles de tots els departaments per a garantir que l’inici del curs escolar siga segur.” Ha informat l’alcalde d’Oliva, David González Martínez.
“Estic molt agraïda per la implicació de tots els centres escolars i per la dedicació dels seus docents. Som conscients de l’any tan peculiar que tenim per davant, però estem treballant per tal de tindre els canals de comunicació adequats per a la ràpida reacció en cas que siga necessari.” Assenyala la regidora d’Educació, Maria Josep Llorens.
“Els Centres de Salut d’Oliva organitzaran una sèrie de reunions amb els claustres dels diferents centres educatius de la ciutat, amb l’objectiu de clarificar els protocols sanitaris establerts per Salut Pública.” Ha declarat Miguel Monzonís, regidor de Salut Pública.