Salta al contingut

Premsa

El Centre de Persones Adultes d’Oliva obri el seu període de matrícula per als cursos 2020-2021

Des de la Regidoria d’Educació de l’Ajuntament d’Oliva s’informa que el Centre de Formació de Persones Adultes “Joanot Martorell” ha obert el període de matrícula dels diferents cursos, tallers i programes formatius englobats dins l’oferta acadèmica 2020-2021; període que s’allargarà fins al 2 d’octubre, en horari de 09.00 a 13.00 hores.

Des de la Regidoria d’Educació s’ha informat que l’oferta acadèmica del present curs es divideix en sis grans blocs: Formació Bàsica (alfabetització, neolectors, castellà per a immigrants); cursos de valencià (nivell A1, B1, C1, i C2), cursos de dibuix i pinturacursos d’idiomes (angles 1, anglés 2, anglés 3, francés i alemany), noves tecnologies ( informàtica, tractament d’imatges i iniciació a Internet), tallers (respiració, meditació, relaxació i filosofia; mengem herbes silvestres; i scrapbooking).

Des de l’FPA Municipal volem oferir una oferta variada i extensa per tal que cada persona puga matricular-se en activitats que siguen del seu interés” assenyalava la regidora d’Educació, M.ª Josep Llorens.

El Centre FPA Municipal “Joanot Martorell” està ubicat al Passeig de Jaume I, núm. 6. Per a més informació: 96 285 06 98 o 607 874 500.

D’altra banda, l’altre centre de formació de persones adultes, que depén de conselleria, l’FPA “Serafí de Centelles” també ha iniciat el període de matrícula. La seua oferta acadèmica d’enguany inclou programes de formació bàsica, preparació per a proves d’accés de cicles formatius, i d’altres cursos com iniciació a la informàtica, informàtica avançada, preparació per a les proves de valencià (EOI, JQCV) i tertúlies literàries.