Salta al contingut

Premsa

Set restaurants participen en la Setmana dels Arrossos impulsada per Oliva Turisme

Es podran degustar més de 30 tipus d’arrossos ja siguen caldosos, melosos, en paella o al forn
El menú consta de dos entrants, l’arròs, postres, café i una beguda per 18 euros

 

El departament de Turisme de l’Ajuntament d’Oliva ha presentat la Setmana dels Arrossos 2020, set dies en què els diferents arrossos seran els protagonistes dels menús de diversos restaurants de la ciutat.
Es tracta d’una iniciativa més posada en marxa per Gastroliva i Oliva Turisme amb l’objectiu de difondre l’àmplia riquesa gastronòmica d’Oliva i potenciar el sector hostaler. A més, amb aquesta proposta es pretén fer valdre totes les possibilitats gastronòmiques dels arrossos propis i dels bars i restaurants adherits a aquest esdeveniment que coincideix amb la celebració del Word Paella Day el pròxim 20 de setembre.

Els restaurants participants en la Setmana dels Arrossos són Bar Restaurant Paco Soqueta, Els Dos Llunes, El Pelut, El Lloc, Nou Celler, Bar Evaristo i Ca Dubi.

Del 21 al 27 de setembre, aquests set restaurants oferiran un menú molt atractiu amb l’arròs com a protagonista. Entre els plats que s’ofereixen, a més de no faltar arrossos de tall clàssic com la paella valenciana, arròs del senyoret, al forn o l’arròs negre es podran degustar plats més creatius com l’arròs melós de cua de bou i boletus, l’arròs de secret ibèric i alls o l’arròs amb xuletó. Cada dia es podrà assaborir arròs melós, al forn, en paella o de putxero.

El menú consta de dos entrants, l’arròs, postres, café i una beguda per 18 euros. És imprescindible realitzar reserva prèvia en els restaurants, encara que es podrà fer fins al mateix dia abans de les 12 h. El menú se servirà per a dues persones com a mínim.

Segons el regidor de Turisme de l’Ajuntament d’Oliva, Joaquín Calafat, “aquestes jornades gastronòmiques es desenvolupen amb la finalitat d’impulsar el sector hostaler i turístic, ja que la nostra gastronomia és un pilar fonamental d’Oliva com a destí vacacional”. En aquest sentit, Calafat ha incidit en el potencial d’una cuina amb productes de proximitat que “fan de cada plat una recepta única”.

En la Setmana dels Arrossos d’Oliva es podran degustar magnífics menús amb una relació qualitat-preu molt assequible, al que cal unir la professionalitat, el servei i l’atenció que tenen els restaurants participants. Un saborós recorregut pels grans sabors mediterranis que defineixen la nostra gastronomia i que permetran a tots aquells que s’acosten a Oliva gaudir de les millors receptes.