Salta al contingut

Premsa

Oliva mostra la seua oferta turística en la Fira de les Comarques de la província de València

La qualitat de les seues platges, el patrimoni natural, històric i cultural, la gastronomia, l’oferta de turisme actiu i els esdeveniments esportius són les grans apostes per al 2021
El certamen se celebra en línia, del 18 al 20 de setembre, a través del portal web www.firacomarques.com

 

Oliva Turisme presentarà aquest cap de setmana tota l’oferta turística de la ciutat d’Oliva en una innovadora Fira de les Comarques, organitzada pel Patronat de Turisme de València.

Sota el lema «Visitem València», aquesta edició acull la participació d’un total de 48 empreses turístiques i 58 ajuntaments, mancomunitats i associacions de la província de València.

En aquesta ocasió, Oliva acudeix amb una proposta turística completa que recorre les platges naturals i l’entorn natural, les múltiples activitats de ciclisme, esports nàutics, hípica o golf, el millor de la gastronomia local i els esdeveniments esportius previstos per al pròxim 2021. A més, compta amb la presència d’Oliva Nova Beach & Golf Resort i l’Hotel Oliva Platja com a referents d’allotjament i turisme actiu d’Oliva.

Oliva Turisme oferirà als participants tota la informació requerida per a conéixer millor tota l´oferta, visualitzar els vídeos de promoció que s’han realitzat en els últims mesos, descarregar el material que desitgen com la nova guia turística, el mapa realitzat per Bernat Moreno o la guia de turisme actiu.

Segons ha comentat la Directora Comercial d’Oliva Nova Beach & Golf Resort, Sandra Düster és important mostrar al públic l’àmplia oferta esportiva, gastronòmica i d’oci que s’ofereix a Oliva Nova “no sols per a l’estiu, sinó per a qualsevol època de l’any”. “Hem treballat intensament per a ser un destí segur i, per això, en el nostre resort els clients només han de preocupar-se a gaudir del seu temps lliure”.

A més, Nacho Tapia de l’Hotel Oliva Playa i l’empresa de turisme actiu Oliva Surf ha expressat la seua satisfacció per mostrar al públic tota l’oferta d’esports nàutics que es poden practicar a Oliva. Segons Tàpia, “som molt afortunats de tindre un clima tan excepcional que permet gaudir de la mar quasi tot l’any. De fet, per exemple, l’escola de vela es manté oberta durant el mes de setembre”.

Ja, finalment, el regidor de Turisme i Platges de l’Ajuntament d’Oliva, Joaquín Calafat ha subratllat les múltiples possibilitats que té Oliva per a atraure un turisme que busca experiències prop de casa. “Aquest estiu hem descobert els magnífics llocs que tenim en la Comunitat Valenciana i la Fira de les comarques és l’escenari perfecte per a promocionar tot el que Oliva pot oferir: paratges naturals, gastronomia, història, cultura, turisme actiu i, sobretot, l’hospitalitat que ofereixen els veïns d’Oliva als visitants”.