Salta al contingut

Premsa

L’Ajuntament d’Oliva amplia el servei de recollida d’andròmines i l’horari de l’ecoparc mòbil

L’Ajuntament d’Oliva continua lluitant contra els abocaments il·legals, amb l’ampliació del servei de recollida d’andròmines a domicili i l’ampliació de l’horari de l’ecoparc mòbil.

Des del Departament de Vies Públiques, que dirigeix el regidor Miquel Doménech, es pretén amb aquestes ampliacions reafirmar el compromís ferm de fer d’Oliva una ciutat més neta i acabar amb els abocaments il·legals que es produeixen al terme municipal.

El servei de recollida d’andròmines a domicili triplica la seua freqüència i ara es realitzarà dilluns, dimecres i divendres, en horari de 7.00 h a 14.00 h. Per a sol·licitar-lo cal telefonar al 96 285 01 93 o al 637 334 090.

Per la seua banda, l’ecoparc mòbil torna al seu horari habitual després de l’estiu i operarà també de vesprada, dijous en el passeig del Pare Antonio Salelles i divendres en el carrer de Vicent Andrés Estellés. A més, Oliva també disposa del servei permanent d’Ecoparc fix ubicat al polígon El Brosquil.

‘Les andròmines no són cosa només de l’ajuntament, hem de ser conscients que és cosa de tota la ciutadania d’Oliva per tal de poder tindre una ciutat amb millor qualitat i on poder viure en harmonia i cordialitat amb l’entorn que ens envolta’ explicava el regidor Miquel Doménech.

El passat més de novembre s’inicià una campanya de conscienciació en col·laboració amb el Departament de Comunicació que coordina Josep Escrivà. Aquesta campanya ha donat els seus fruits, per això s’ha decidit ampliar el servei.

“Estem treballant intensament per tal de poder esprémer al màxim aquest servei, amb les ferramentes de què disposem per traure-li el màxim rendiment i eficàcia. La falta de civisme i convivència de determinades persones ens obliga a prendre mesures més estrictes al respecte per tal d’assegurar el seu bon ús” assenyalava el regidor Josep Escrivà.