Salta al contingut

Premsa

Oliva reprén les activitats esportives per a la gent gran

La Regidoria d’Esports ha presentat els nous cursos de Gimnàstica de Manteniment, Taixí i Fibromiàlgia per a 2020-2021

Les activitats es realitzaran a l’aire lliure i l’aforament màxim de cada grup serà de 15 persones

La regidoria d’Esports i els Serveis Municipals Esportius d’Oliva han presentat les noves activitats per a gent gran, per a l’exercici 2020-2021. Es tracta de cursos de Gimnàstica de Manteniment, Taixí i Fibromiàlgia i comptaran amb estrictes mesures de seguretat.

Com a novetat, enguany es realitzaran les activitats a l’aire lliure, concretament a l’exterior del Pavelló Municipal d’Oliva i l’aforament serà de 15 persones màximes per cada grup.

Les activitats adreçades a la Gent Gran, i persones que pateixen Fibromiàlgia, començaran el pròxim 2 de novembre. Les persones interessades han d’omplir un full de preinscripció que han de presentar a les oficines dels Serveis Esportius Municipals, entre el 5 i el 15 d’octubre. A partir del dia 19, i fins al 30 d’octubre, els tècnics municipals es posaran en contacte amb les persones preinscrites per donar-los torn per a la inscripció oficial.

La regidora d’Esports, Yolanda Navarro, ha assegurat que aquest inici és un gran repte per als Serveis Municipals Esportius, però s’ha treballat de forma activa per començar els cursos de gent gran amb totes les mesures de seguretat. “Si alguna cosa ha quedat patent, durant la pandèmia, és que l’esport, sobretot amb la gent gran, ha estat peça clau perquè no es deteriorara la salut física i mental” ha assegurat Yolanda Navarro.

Per això, des dels Serveis Esportius Municipals i la Regidoria d’Esports, durant la pandèmia s’envià un fullet amb activitats esportives a cada usuari dels tallers de gent gran. Es volia mantindre així l’activitat constant i el benestar físic i mental.

Mesures de seguretat

Les activitats per a Gent Gran es realitzaran a l’aire lliure, al Poliesportiu Municipal, i mantenint la distància de seguretat requerida.

Els grups tindran un aforament màxim de 15 persones.

Només podran accedir a les instal·lacions els participants i dins del marge de temps previst per la realització del curs pertinent.

És obligatori utilitzar mascareta fins a l’arribada al lloc de l’activitat i llevar-se-la en el moment d’iniciar.

És obligatori netejar-se les mans i el calçat amb solucions hidroalcohòliques a l’entrada de la instal·lació, a l’entrada del recinte de l’entrenament i a l’eixida.
• El material del Servei Esportiu Municipal es desinfectarà degudament després de cada sessió.

És obligació i responsabilitat de cada usuari complir amb les normes sanitàries, és a dir, qualsevol participant que presente símptomes de refredat, tos o febrícula, no podrà accedir a les instal·lacions.

Si alguna persona usuària donara positiu per covid-19, o si de cas haguera mantingut relació directa amb una altra persona positiva, haurà de realitzar aïllament domiciliari i contactar amb els serveis sanitaris perquè li indique el protocol a seguir.

En cas d’algun positiu, el grup d’entrenament i cos tècnic haurà de parar l’activitat i fer la quarantena preventiva fins que ho determinen els serveis sanitaris.
• Es recomana que les persones de risc no s’inscriguen a l’activitat.
• En cas de pluja o mal oratge, s’intentarà buscar altra alternativa; i si no es poguera realitzar, s’anul·laria la sessió.

Cal vindre preparat de casa, amb la roba esportiva, ja que els vestidors estaran tancats.

Horari d’activitats

Gimnàstica de Manteniment

Dilluns i dimecres, de 9.30 h a 10.15 h

Dilluns i dimecres, de 10.30 h a 11.15 h

Dilluns i dimecres, d’11.30 h a 12.15 h

Dimarts i dijous, de 9.30 h a 10.15 h

Dimarts i dijous, de 10.30 h a 11.15 h

Dimarts i dijous, d’11.30 h a 12.15 h

Taixí

Dilluns i dimecres, d’11 h a 11.45 h

Dimarts i dijous, de 10 h a 10.45 h

Dimarts i dijous, d’11 h a 11.45 h

Dimarts i dijous, de 12 h a 12.45 h

Fibromiàlgia

Dilluns i dimecres, de 16.30 h a 17.15 h