Salta al contingut

Premsa

El Ministeri de Transports està realitzant tasques de neteja i desbrossament en els marges de l’AP-7 del terme d’Oliva

En les darreres setmanes, des del Departament d’Agricultura, s’han fet les gestions necessàries per a demanar al Ministeri de Transports que realitze, a través de l’empresa encarregada del manteniment de l’AP-7, tasques de desbrossament i neteja del talús de l’AP-7 en els trams que afecten els camins agrícoles del nostre terme municipal.

Aquestes gestions han donat el seu fruit i, després de comprovar l’estat de tots els camins afectats pel talús de l’AP-7, ja s’han iniciat els primers treballs.
Les actuacions complementaran les tasques de neteja de camins agrícoles portades a terme per la Brigada Municipal els darrers mesos i mantindran una continuïtat en el temps per a conservar els camins agrícoles en les millors condicions possibles.

S’ha treballat molt els darrers mesos per a facilitar la tasca als nostres agricultors i es seguirà treballant. Som conscients que queda molta tasca per fer i, aprofitant al màxim els recursos de què disposem, intentarem arribar a tot”, ha assegurat el regidor d’Obres i Serveis Miquel Doménech.