Salta al contingut

Premsa

Eugeni Alemany farà riure a Oliva el pròxim 18 d’octubre

La Regidoria de Festes ha organitzat el monòleg del gran còmic Eugeni Alemany, per al pròxim 18 d’octubre, a les 19.00 h, al Centre Polivalent

L’esdeveniment cultural comptarà amb els protocols de seguretat marcats per les autoritats sanitàries

El diumenge 18 d’octubre, a les 19.00 h, el Centre Polivalent d’Oliva albergarà el monòleg del gran humorista Eugeni Alemany. L’entrada és gratuïta però l’aforament és reduït, per la pandèmia de la covid-19.

Les persones interessades hauran de telefonar al 96 285 02 55 o escriure al correu festes@oliva.es per a reservar la seua entrada i omplir un formulari d’assistència que es pot obtenir al següent enllaç del web municipal https://bit.ly/30IAvJL 

Diumenge dia 18 d’octubre, a les 17.00 h, s’obriran les portes  per tal d’evitar aglomeracions del públic assistent.

La regidora de Festes, Yolanda Navarro, ha assegurat que Oliva aposta per la cultura i els professionals del sector dels espectacles, que en aquesta situació està patint molt les conseqüències de la pandèmia. “Els veïns i veïnes necessiten que les institucions oferim esdeveniments culturals i festius que complisquen les mesures de seguretat, perquè la ciutadania puga començar a adaptar-se a aquesta nova normalitat i gaudir d’ella, amb les restriccions pertinents” ha afirmat la regidora de Festes.

Mesures de seguretat

Des de la Regidoria de Festes s’ha obert un formulari d’inscripció per conéixer les dates importants dels assistents, com ara nom i cognoms, telèfon de contacte i nombre d’acompanyants. Amb aquesta base de dades es pretén controlar l’aforament i mantindre informats als assistents si hi haguera algun possible contagi.

En el supòsit d’una reserva de diverses persones, hauran d’arribar-hi totes les que fan la reserva juntes; es prendrà la temperatura a l’entrada, i hauran de seguir els protocols previstos per l’organització, en aquest cas l’Ajuntament.

Les persones assistents hauran d’utilitzar, de forma obligatòria, la mascareta i mantindre la distància de seguretat amb la resta de públic.

A l’entrada hi haurà l’obligació de desinfectar-se les mans amb gel hidroalcohòlic.

L’Ajuntament es reserva el dret a cancel·lació o ajornament i no es guardarà la plaça per a futurs esdeveniments.

Es prega màxima puntualitat, ja que en passar 10 minuts des del començament de l’acte, no es podrà accedir al recinte.