Salta al contingut

Premsa

Torna el REBOMBORI 2020- 5é cicle de Teatre Infantil d’Oliva

Després d’haver-se de posposar per l’estat d’alarma, torna el 5é Cicle de Teatre Infantil d’Oliva «Rebombori», a partir del pròxim dissabte, 17 d’octubre per la Comarcal TV

 

El pròxim dissabte, 17 d’octubre, a les 17.00 h, i una reposició diumenge 18 d’octubre, a les 11.00 h, per Comarcal TV, es reprendrà el cicle amb la segona de les obres que estaven programades per al mes de març i abril.

La primera obra es va representar el divendres, 6 de març, i el cicle ja no es va poder continuar a causa de l’estat d’alarma que va decretar el Govern de l’Estat.

“Amb les mesures actuals i la limitació de públic, s’ha apostat per la cultura segura i l’entreteniment, acostant el teatre a la gent perquè el puguen gaudir des de casa.

El cicle oferirà una bona mostra de teatre infantil que farà les delícies de tota la família” explicava el regidor Julio Llorca.

Amb aquesta col·laboració de l’Ajuntament d’Oliva i Comarcal TV, s’adapta la cultura per a poder gaudir-la, sense haver de cancel·lar el que hi havia programat.

També amb l’emissió per televisió s’amplia el públic, ja no sols al públic oliver, sinó a tots els habitants de les comarques centrals.

S’ha variat l’ordre d’algunes de les representacions, per disponibilitat de les companyies, i un canvi en una de les representacions.

Us comuniquem la programació de les cinc actuacions que resten del cicle:

2a OBRA REBOMBORI.

Dissabte, 17 d’octubre, 17.00 h.

Diumenge, 18 d’octubre, 11.00 h.

Obra: Astrolabi.

Companyia: Disparatario/ Progés 21

Sinopsi: ASTROLABI ens conta el viatge de Duna; l’odissea d’una xiqueta que esdevindrà dona tractant de fugir d’un destí imposat i tractant de forjar-se el seu propi. És també la història de totes les dones que van trobant el seu camí: amb els seus ensenyaments, Duna anirà prenent consciència de la veritable dimensió del món i de la seua pròpia.

ASTROLABI és un espectacle per a tots els públics que combina titelles i actrius, música i paraules, afectes i aventures, en escenaris tan diferents com el Sàhara, una astronau o un iglú.

Edat recomanada: A partir de 3 anys.

3a OBRA REBOMBORI.

Dissabte, 24 d’octubre, 17.00 h.

Diumenge, 25 d’octubre, 11.00 h.

Obra: Abracadabra.

Companyia: La Troupe Malabo.

Sinopsi: JER TRUDIS (una gran maga russa amb molt de carisma) i REBECO, (un alumne amb possibilitats), ens mostren les seues “màgiques” habilitats, envoltades amb l’absurditat i gràcia dels pallassos.

Un espectacle d’humor per a totes i tots.

Edat recomanada: A partir de 4 anys.

4a OBRA REBOMBORI.

Dissabte, 31 d’octubre, 17.00 h.

Diumenge, 1 de novembre, 11.00 h.

Obra: Les aventures de Tom Sawyer.

Companyia: La Teta Calva.

Sinopsi: Sawyer és un cant contra l’educació anquilosada, contra els somnis frustrats de les xiquetes i els xiquets, i contra l’autoritarisme i el classisme. Una proposta que posa la mirada en la ingenuïtat, la llibertat i en les ganes de viure i jugar. La mirada d’aquesta xiqueta que vol ser pirata, que vol trobar un tresor i que vol enamorar.

Edat recomanada: A partir de 4 anys.

5a OBRA REBOMBORI.

Dissabte, 7 de novembre, 17.00 h.

Diumenge, 8 de novembre, 11.00 h.

Obra: Eureka.

Companyia: Cau de l’Unicorn.

Sinopsi: La història de la Tina, una xiqueta a la qual li agrada jugar al laboratori de l’avi, que és un inventor.

Espectacle amb llum negra i olors.

Direcció: Roser Castellvi i Dani Martínez.

Edat recomanada: De 4 anys a 7 anys.

6a OBRA REBOMBORI.

Dissabte, 14 de novembre, 17.00 h.

Diumenge, 15 de novembre, 11.00 h.

Espectacle professional de Dansa infantil i familiar.

Obra: Desgel.

Companyia: La Coja Dansa.

Sinopsi: Una xica Inuit viu en un poblat d’iglús on el fred intens és constant. “Desgel” parla del viatge, de les solucions personals davant del canvi climàtic, i el deteriorament del nostre ecosistema. Parla de l’amistat com la ferramenta més efectiva, i de quina manera les persones ordinàries poden provocar canvis extraordinaris.

Edat recomanada: A partir de 4 anys.