Salta al contingut

Premsa

Oliva disposarà d’un centre d’informació de la dona, diversitat i violència de gènere

Les noves dependències municipals es troben ja en la seua última fase

 

La ciutat d’Oliva disposarà, en breu, d’un centre d’informació de la Dona, Diversitat i Violència de Gènere. Unes noves dependències que estan ja a punt de finalitzar i que es troben ubicades al carrer de l’Hospital, molt a prop del mateix edifici de l’ajuntament.

La nova oficina disposa de tres despatxos individuals, on es realitzaran les corresponents atencions per part de les tècniques encarregades d’aquest servei. En concret, es destinaran 4 treballadores: una tècnica de la dona, una agent d’igualtat, promotora d’igualtat i una policia local en 2a activitat.

En paraules de la vicealcaldessa, Ana Morell, “volem que aquesta oficina siga un element de cohesió social de la nostra ciutadania.”

La regidora delegada de l’àrea, Anna Mena, ha informat que “l’objectiu, amb l’obertura d’aquest nou centre, és obrir el camp a altres àmbits i poder ser nexe d’unió, per tractar-se d’un centre multidisciplinar que fomentarà la integració de la dona en el món laboral, cursos de formació, atenció directa en casos de violència de gènere, subvencions i ajudes a la dona i també a la diversitat i el col·lectiu LGTBI.”