Salta al contingut

Premsa

Oliva prepara un espectacle de màgia per a celebrar la Nit de les Ànimes

Els més menuts d’Oliva podran gaudir de la Nit de les Ànimes amb seguretat i garanties

La Regidoria de Festes d’Oliva ha organitzat un espectacle de màgia per als més menuts, el diumenge 1 de novembre, a les 18.00 h al Centre Polivalent d’Oliva

Des de la Regidoria de Festes d’Oliva s’ha organitzat un espectacle anomenat ‘Nit de les ànimes, espanta la por amb màgia terrorífica’ el pròxim diumenge, 1 de novembre, a les 18.00 hores al Centre Polivalent d’Oliva.

L’entrada serà gratuïta, però s’ha de reservar a: https://forms.gle/aGTkwpHcRXsTynGA9 i els més menuts han d’anar acompanyats d’un adult.

La regidora de Festes, Yolanda Navarro, ha assegurat que aquest esdeveniment té com a objectiu continuar amb la tradició de la festa de les ànimes, però ha recalcat que els tècnics han treballat potencialment per tal de garantir les mesures de seguretat marcades per les autoritats.

Els xiquets i xiquetes d’Oliva mereixen continuar divertint-se i coneixent les tradicions de la nostra ciutat, però sempre tenint present la situació actual. Per això, des de la Regidoria de Festes hem adaptat els esdeveniments a les condicions sanitàries, i als protocols marcats des de sanitat. Hem reduït aforaments, hem canviat les grans festes per esdeveniments més concrets, i hem garantit la seguretat de tots els assistents” ha afirmat Navarro.

Mesures de seguretat

Des de la Regidoria de Festes s’ha realitzat un protocol de seguretat per tal de complir amb les normes sanitàries marcades per les autoritats pertinents.

Cal destacar que serà obligatori l’ús de mascareta i gel hidroalcohòlic, per part de tots els assistents, i es prendrà la temperatura. A més, es garantirà la distància social recomanada per les autoritats, tant en la zona d’accés com durant l’espectacle.

Les portes del Centre Polivalent d’Oliva s’obriran a les 17 hores per a evitar aglomeracions en els punts d’entrada al recinte.

Les persones assistents hauran de complir les normes marcades pel personal del Centre Polivalent per a garantir el contagi zero de la covid-19.