Salta al contingut

Premsa

Finalitzen les obres de millora de l’accessibilitat de l’Escola de Música d’Oliva

David González ha visitat aquest matí l’edifici reformat, acompanyat del regidor de Música, Julio Llorca, i la presidenta de l’Associació Artístic-Musical d’Oliva, Eva Fuster.

Aquestes obres han costat a l’Ajuntament d’Oliva 73.725,89 € i el seu objecte ha sigut l’eliminació de barreres arquitectòniques i l’adaptació per a l’accessibilitat de persones amb mobilitat reduïda.

Les obres s’han basat principalment en l’adaptació dels banys que hi ha en totes les plantes, i en la instal·lació d’un ascensor exterior que connecta les plantes de l’edifici, perquè qualsevol persona puga fer ús d’ell i adaptar-lo així a la normativa actual.

L’edifici municipal destinat a l’Escola de Música, no estava adaptat per a persones amb discapacitat o persones amb problemes de mobilitat reduïda, com exigeix la llei. Des de l’Ajuntament hem treballat perquè siga possible l’accessibilitat de qualsevol persona a l’Escola de Música i, a més, l’AAMO podrà optar així a la subvenció de la Generalitat Valenciana per a les escoles de música” assenyala Julio Llorca.

La presidenta de l’Associació Artístic-Musical d’Oliva, Eva Fuster afirma que: «Per a l’associació, la finalització de les obres de l’adaptació de l’edifici de l’escola de música és una molt bona notícia, ja que era una petició de l’associació que s’adaptara l’edifici per a persones amb mobilitat reduïda, per a garantir l’accés de tots els alumnes i usuaris de l’edifici de l’escola.»