Salta al contingut

Premsa

La Regidoria de Parcs i Jardins continua endavant amb el projecte ‘Innova Parc’ per a la renovació i millora dels parcs infantils d’Oliva

Des de la Regidoria de Planejament Urbanístic, Parcs i Jardins de l’Ajuntament d’Oliva, s’informa que ahir es van iniciar els treballs per a la remodelació integral de la zona infantil ubicada en el passeig de Gregori Maians, en la zona del Sector 15 de la ciutat.

Uns treballs que serviran per a renovar per complet la zona de jocs, el paviment de cautxú, a més d’ampliar el seu espai, i també servirà per deixar lliure la zona de pas del passeig, ja que el parc infantil es trasllada cap a la zona verda.

Les obres s’allargaran durant un període aproximat d’un mes, i formen part del projecte «Innova Parc» posat en marxa des d’aquesta delegació a principi d’any, amb les remodelacions d’altres zones infantils com les del parc de l’Estació o el parc del Conservatori.

Som conscients de la degradació que han sofert els parcs de la nostra ciutat. Queda molta tasca al davant, per això la idea és seguir amb la millora de les zones de jocs dels parcs”, ha declarat la vicealcaldessa i regidora d’Hisenda, Ana Morell.

Els treballs continuaran durant els pròxims mesos per tal d’arribar a altres parcs d’Oliva, com ara als de l’avinguda de València, del carrer de la Muntanya, de Sant Vicent i als parcs de la platja.

Miguel Monzonís, regidor de Parcs i Jardins, ha declarat que “la idea des de Parcs i Jardins és crear bons espais lúdics per als nostres menuts i que prime la seguretat als parcs, sempre dins de la normativa d’aplicació”.