Salta al contingut

Premsa

Oliva es bolca en la vigilància del camp

Este matí, el regidor d’Agricultura, Miquel Doménech, ha recorregut el terme municipal amb l’equip ROCA (equip destinat a la vigilància i seguretat al camp) i amb agents de la Policia Local per a comprovar l’eficàcia dels mètodes de treball que es porten a cap, per tal de fer del nostre camp una zona més segura i més vigilada.

Alhora, han visitat les diferents zones on s’instal·laran càmeres de vigilància per a comprovar de primera mà la ubicació idònia, i poder tindre un major control de les diferents partides, en cas de necessitar demanar informació d’algun possible robatori en el nostre camp.

Cal remarcar que des del Departament d’Agricultura també s’ha treballat per fer un estudi i seguiment de les parcel·les amb cultiu de l’alvocat; cultiu amb un elevat preu en el mercat i que és molt susceptible als robatoris.

Tota la informació recopilada ha sigut transmesa a les forces de seguretat amb competències al camp perquè puguen actuar d’una manera ràpida i eficient.

“Vull agrair a l’equip ROCA i a la Policia Local la implicació que estan demostrant i la seua professionalitat. La jornada de hui ha sigut molt productiva i la repetirem periòdicament per a estar permanentment coordinats. La seguretat del camp és fonamental per a la seua supervivència”, ha assegurat el regidor Miquel Doménech.