Salta al contingut

Premsa

Ja es poden reservar els xecs de consum local “Compteambtu”

Hui arranca a Oliva la campanya de reactivació del comerç local “xecs compteambtu”, que té com a objectiu incentivar el consum en el comerç local.

La iniciativa de la Regidoria de Comerç, encapçalada per Yolanda Balaguer, consisteix a posar en circulació 3.334 “xecs compteambtu” per valor de 30 € cadascun, que es podran gastar en qualsevol dels comerços adherits a la campanya. Dels 30 €, el consumidor pagarà només 20 € i l’ajuntament finançarà el 10 € restants.

Per a reservar els xecs s’han de seguir les passes que s’indica:

  1. Entrar a la pàgina jocompreaoliva.es
  2. Clicar en l’apartat “xecs” del menú de navegació.
  3. Clicar “Reservar els teus xecs”
  4. Omplir el formulari, on es demanarà al client el nom, DNI, telèfon i quantitat de xecs (màxim dos per persona).
  5. Una vegada enviat el formulari, en un màxim de 24 hores, el client rebrà un missatge per whatsapp amb la validació de les seues dades i la data en la qual podrà acostar-se al punt de venda dels xecs, prèviament seleccionat, per fer l’abonament i rebre els Xecs comptemambtu.
  6. Utilitzar els xecs com a forma de pagament en qualsevol dels locals adherits.

Amb la finalitat d’arribar al nombre més gran de beneficiaris possible, s’estableix un límit màxim de dos xecs per persona. A tal efecte, la plataforma per reservar els xecs estableix un control de la venda mitjançant el DNI, i cada xec estarà personalitzat amb el número de DNI del client.

A l’hora de realitzar la compra, les persones consumidores presentaran els “xecs compteambtu” com a forma de pagament en qualsevol dels establiments adherits a la campanya fins el 9 de desembre.

La llista de comerços on es poden utilitzar els xecs es pot consultar a la pàgina web jocompreaoliva.es dins de l’apartat del menú “xecs” fent clic al botó “consulta els comerços adherits”.

Els comerços que encara no s’han adhertit, poden fer-ho en jocompreaoliva.es fins el dia 20 de novembre.