Salta al contingut

Premsa

Alumnes d’Oliva reben premis extraordinaris al rendiment acadèmic del curs 2019-2020

La Conselleria d’Educació, Cultura i Esport ha publicat les resolucions que atorguen Premis Extraordinaris al Rendiment Acadèmic d’Educació Primària i en Educació Secundària corresponents al curs 2019-20,

L’alumnat d’Oliva ha obtingut un total de 27 premis, 21 d’Educació Primària i 6 d’Educació Secundària.

Premis extraordinaris de Primària: Mireia Martinez Benavent, Javier Sánchez Sanchis i Jordi Llorca Pavlista del CEIP Alfadalí, Pau Muñoz Morell, Leo Ocete Ocón i Le Yi Wu del CEIP Hort de Palau, Aina Bonet Collado i Andra Escrivá Vicoveanu del CEIP La Carrasca, Estela de Jesús Larios, Jonás Tomás Garcia, Sara Tomás Garcia del CEIP Lluis Vives, Marc Gregori Garcia del CEIP Santa Anna, Paula Costa Cabrera, Pau Devesa Fiter i Marc Jordá Moya del CEIP Verge dels Desemparats, Clara Castaño Blasco, Alani Flack Murcia i Naroa Santasfelicitas Llodrá del CC El Rebollet i Neus Morató Ibañez, Jaume Sánchez Tomás i Fabian Andrei Solomon del CC San José de la Montaña.

Premis extraordinaris de Secundària: Mercé Artés Llamas, Maria Ferrer Ivanova i Adrià Vidal Alemany del CC el Rebollet, Santiago Muñoz Torres de l’IES Gabriel Ciscar i Christian Rey Alvite Leonori i Andrei Ioan Vulcu de l’IES Gregori Maians.

L’obtenció del premi extraordinari d’Educació Primària per part d’un alumne o alumna es farà constar en l’historial acadèmic i en l’expedient acadèmic.

La regidora d’Educació de l’Ajuntament d’Oliva, Maria Josep Llorens, ha felicitat l’alumnat guardonat i les seues famílies pel seu treball, alhora que ha encoratjat els guardonats a continuar treballant per obtindre els mateixos resultats acadèmics en etapes posteriors. També ha donat l’enhorabona a tots els centres amb alumnat guardonat.