Salta al contingut

Premsa

Oliva reparteix quasi 1.000 xecs al consum en una setmana

El Departament de Comerç i la presidenta d’ACCO, s’han reunit per a estudiar, controlar i avaluar les accions encaminades a potenciar el comerç, i fer un balanç sobre l’acció Xecs de consum “comptemambtu”, integrada dins de la campanya de comerç local JoCompreaOliva per a la regeneració econòmica del xicotet comerç d’Oliva.

El resultat del balanç ha sigut positiu, ja que, s’ha venut el 29% dels xecs “comptemambtu”, en només en una setmana. Amb això s’ha aconseguit una injecció de 28.830 € en els comerços locals d’Oliva, i 496 persones se n’han beneficiat d’aquesta oferta. A hores d’ara, queden al voltant de 2.300 xecs disponibles.

S’han adherit a la iniciativa seixanta comerços i, gràcies a la gran acollida que està tenint, s’ha ampliat el termini per a les inscripcions dels comerços fins al divendres 20 de novembre.

A banda dels xecs “comptemmabtu”, l’aparador virtual del comerç d’Oliva, jocompreaoliva.es, estrenat el passat més de juliol, està operatiu i disponible per a qualsevol activitat comercial al detall d’Oliva. L’objectiu futur d’aquesta plataforma, que de moment funciona com a directori de comerços i aparador virtual, és convertir-se en un punt de venda en línia amb facilitats de pagament electrònic i lliurament a domicili.

Des del Departament de Comerç, conjuntament amb el tècnic d’ACCO, també es fa un seguiment mensual d’aquesta plataforma, s’analitzen les dades i s’incentiva a tots aquells comerços que vulguen ampliar la seua activitat dins del comerç electrònic.

Actualment, mitjançant la plataforma, es poden fer reserves dels productes i el pagament s’efectua a l’hora del seu lliurament, sempre que hi haja acord previ amb el comerciant.

Des de la Regidoria de Comerç, Mercats i Consum, s’estan estudiant altres iniciatives per a afavorir a altres sectors comercials que no han tingut l’oportunitat de participar en aquesta campanya de xecs de consum.

Estem molt contents amb la iniciativa de la regidora Yolanda Balaguer amb els Xecs ComptemAmbTu, que amb la notícia del passat divendres de l’aprovació de la subvenció de 25.000 € per a l’associació, ens ajudarà a afrontar aquesta crisi i continuar treballant per la regeneració del nostre comerç local” ha declarat Rosa Llopis, presidenta d’ACCO.

És important que en aquesta situació, tan complicada per a tota l’economia local, ens unim i actuem per a la regeneració del futur del nostre poble; no ens cansarem de proposar a la corporació municipal iniciatives com aquesta, amb el suport i finançament municipal”, ha assegurat Yolanda Balaguer, regidora de Comerç Mercats i Consum.