Salta al contingut

Premsa

La secretària autonòmica de Salut Pública, Isaura Navarro, visita Oliva per a valorar la situació epidemiològica del municipi amb els responsables municipals

Aquest matí s’ha desplaçat a Oliva la secretària autonòmica de Salut Pública, Isaura Navarro, que ha mantingut una reunió amb responsables del govern municipal per tal de conéixer de primera mà la situació de la nostra ciutat pel que respecta a la pandèmia que ens afecta a través de la covid-19.

A la dita reunió han assistit, amb la secretària autonòmica, l’alcalde d’Oliva, David González, la vicealcaldessa de la ciutat, Ana Morell, el regidor de Salut Pública, Miguel Monzonís, i el regidor de Participació Ciutadana, Josep Escrivà.

Al llarg de la reunió els responsables municipals li han traslladat a Isaura Navarro les mesures preventives en l’àmbit local que es van adoptar més enllà de les directrius autonòmiques i estatals a través d’un protocol d’actuació municipal per tal de lluitar contra la covid-19.

«A Oliva vam establir un protocol propi, i hem intentat aplicar restriccions amb caràcter preventiu des d’un principi, de vegades anant més enllà del que marcaven les directrius d’altres administracions. Hem reduït les activitats organitzades per l’ajuntament i també hem extremat les mesures preventives en aquelles que sí que s’han mantingut» assenyalava el regidor de Salut Pública d’Oliva, Miguel Monzonís a la secretària autonòmica.

Per la seua banda, l’alcalde d’Oliva, David González, ha agraït la proximitat de la secretària autonòmica i la seua visita al nostre ajuntament, «per a conéixer de primera mà la realitat de la pandèmia a Oliva, així com les mesures preventives i de control que estem duent a terme. I com no, les bones notícies i la informació pel que fa al futur Centre Sanitari de Sant Francesc, la qual cosa mostra el compromís del govern valencià amb Oliva.»

La secretària autonòmica de Salut Pública, Isaura Navarro, ha comentat que la seua visita a Oliva era amb motiu de reunir-se amb l’alcalde i l’equip de govern per a valorar la situació epidemiològica del municipi, i analitzar la millora en l’assistència sanitària que suposarà la nova construcció del nou centre sanitari.

Des del 12 al 16 de novembre, a Oliva no s’ha registrat cap nou cas positiu per coronavirus. Es manté el nombre total de positius des de l’inici de la pandèmia en 252 persones. A banda, des del 12 de novembre fins al dia de hui s’han produït 14 altes, i queden per tant 32 casos actius per covid-19 a hores d’ara al nostre municipi.