Salta al contingut

Premsa

La Junta Central de Germandats de Setmana Santa d’Oliva, amb la col·laboració de la Regidoria de Festes, convoca el XXV Concurs de Cartells Setmana Santa d’Oliva 2021

El termini de presentació dels cartells de la Setmana Santa d’Oliva finalitzarà el 7 de gener de 2021 a les 14.00 h
Yolanda Navarro: “La festa i la cultura han de continuar sempre que es complisquen les mesures de seguretat. La Setmana Santa d’Oliva arranca la seua programació, adaptant-se a les circumstàncies i apostant per continuar amb la tradició”

 

La Junta Central de Germandats de Setmana Santa d’Oliva, amb la col·laboració de la Regidoria de Festes, ha convocat el XXV Concurs de Cartells Setmana Santa d’Oliva 2021.

La regidora de Festes, Yolanda Navarro ha lloat l’esforç de la Junta Central de Germandats de Setmana Santa d’Oliva que ha convocat aquest concurs, complint les mesures de seguretat sanitàries i a més, ha apostat per la continuïtat de la tradició i la cultura.

El termini d’admissió d’obres finalitza el 7 de gener de 2021, a les 14.00 h. El jurat es reunirà el divendres, 8 de gener de 2021, a les 20 hores, al Casal de la Parròquia de Santa Maria, per a procedir a la valoració de les obres presentades i emetre el seu veredicte. El premi es notificarà, de manera personal, a les persones autores del cartell guanyador i finalista.

Les obres premiades quedaran en exclusiva propietat de la Junta Central de Germandats, que podrà editar qualsevol d’elles en qualsevol publicació.

L’exposició de cartells s’obrirà al públic del 8 al 21 de febrer al Museu Etnològic d’Oliva. La regidora de Festes ha assegurat que l’exposició comptarà amb les mesures de seguretat que marquen les autoritats sanitàries, i serà un espai segur.