Salta al contingut

Premsa

Oliva rep 66.000 euros de la Generalitat per a la compra de vehicles de Policia híbrids

FOTO D’ARXIU

La inversió total per a l’adquisició de tres vehicles híbrids és de 128.300 euros. Es preveu que estiguen operatius abans que acabe l’any

La Conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica, ha convocat ajudes als municipis de la Comunitat Valenciana per a potenciar projectes de lluita contra el canvi climàtic per a l’exercici de 2020.

L’Ajuntament d’Oliva ha fet totes les gestions necessàries per a aconseguir la concessió d’aquesta subvenció per a executar la compra de tres vehicles policials híbrids, pel valor de 128.300 euros.

La resolució, remesa per la Conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència climàtica i Transició Ecològica, contempla que l’Ajuntament d’Oliva comptarà amb una aportació de 66.840 € per a l’adquisició dels vehicles. Els 61.460 euros que resten els aporta l’Ajuntament d’Oliva del romanent de tresoreria.

Des de l’Ajuntament d’Oliva es continuarà treballant per a renovar el parc mòbil dels diferents departaments de l’Ajuntament i incorporar així vehicles més sostenibles.

L’alcalde, David González, afirma que: “l’objectiu del govern municipal és millorar el parc mòbil de la ciutat per aconseguir una major eficàcia i sostenibilitat, minimitzant l’impacte sobre el medi ambient. És necessari fomentar aquest tipus de transport que redueix el consum d’energia i aposta per energies netes i renovables”