Salta al contingut

Premsa

Oliva Turisme presenta la 1a edició de la “Setmana de l’Esmorzar”

Del pròxim dilluns, 30 de novembre, al diumenge 6 de desembre, els set establiments integrants d’aquesta oferta promouran, en un entorn segur, la nostra cuina i els millors productes, aquesta vegada amb entrepans i plats tradicionals

Un total de set bars i restaurants participen en la primera edició de la ‘Setmana de l’esmorzar’, una iniciativa impulsada pel Departament de Turisme de l’Ajuntament d’Oliva, en col·laboració amb Gastroliva, amb el suport de Turisme Comunitat Valenciana i L’Exquisit Mediterrani.

Aquesta proposta naix del compromís d’Oliva Turisme per impulsar, promoure i difondre la nostra millor gastronomia, així com de la voluntat de fer costat a l’hostaleria de la nostra ciutat en aquests moments tan complicats de restriccions horàries i socials, provocats per la crisi sanitària.

Entrepà de figatells amb pernil a la planxa i ceba caramel·litzada; entrepà calent de vedella (pepito); coques ‘a la calfó’; ‘mullaoret’ de pollastre i costelles; ‘faves sacsades’ amb costelles, llonganisses i ous; mandonguilles amb boletus o l’entrepà de pa cruixent amb llom, pimentó italià, pernil i creïlles són només alguns dels protagonistes dels esmorzars d’aquesta primera edició de la ‘Setmana de l’Esmorzar’ d’Oliva.

Així, al costat de les diferents propostes d’entrepans i plats d’esmorzar, els establiments ofereixen l’ensalada o picadeta, la beguda i el café per a rematar aquesta experiència gastronòmica matinal, un costum que ja s’ha convertit en part de la nostra cultura i que atrau tant a veïns com a visitants.

Del pròxim dilluns, 30 de novembre, al diumenge 6 de desembre, els set establiments integrants d’aquesta oferta promouran, en un entorn segur, la nostra cuina i els millors productes, aquesta vegada amb entrepans i plats tradicionals.

Els establiments participants són: El Bar Restaurant Iri Roch; Bar Super 7; Bar Restaurant Paco Soqueta; Restaurant Pizzeria El Lloc; Bar Evaristo; Restaurant Manbys i Bar Restaurant El Pelut.

El regidor de Turisme de l’Ajuntament d’Oliva, Kino Calafat ha subratllat la gran acollida que estan tenint totes les propostes gastronòmiques organitzades des del departament i anima a tots els veïns, veïnes i visitants a participar en aquesta ‘Setmana de l’Esmorzar’ com una manera de “fomentar la cultura de l’esmorzar valencià, única i insubstituïble en la nostra terra, i col·laborar en la recuperació del sector hostaler d’Oliva.”

“En aquests moments, els nostres hostalers estan fent un esforç molt important per oferir qualitat i servei al mateix preu, malgrat totes les dificultats”, ha recalcat el regidor Calafat. En definitiva, “l’esmorzar suposa una oportunitat d’assaborir la millor gastronomia, gaudir dels amics i amigues amb les limitacions establertes, i donar suport a l’hostaleria en un entorn segur i amb totes les mesures de seguretat”.

Després de la ‘Setmana dels Arrossos’ i la de la Cullera, Oliva Turisme torna a fer valdre la nostra cultura gastronòmica amb la promoció de l’esmorzar valencià.