Salta al contingut

Premsa

L’Associació de Comerciants d’Oliva sortejarà entre els seus clients 4000 €ur-ACCOs en la seua campanya de nadal

Amb el lema “Aquest Nadal, cuidem el que és nostre”, la campanya ideada per ACCO pretén dinamitzar les compres en el comerç de proximitat, i premiar els seus clients, per a la qual cosa té la col·laboració de Confecomerç i de la Regidoria de Comerç de l’Ajuntament d’Oliva.

L’associació sortejarà 4.000 €ur-ACCOs repartits en 40 premis de 100 €.

 

Aquest Nadal, cuidar el que és nostre és més important que mai, perquè el futur del xicotet comerç és a les nostres mans i la campanya de Nadal és determinant per a donar forces a tots els comerços, que han patit el tancament en el confinament i la caiguda de vendes al llarg del 2020 a causa de la covid-19. Per aquest motiu, des de l’Associació de Comerciants d’Oliva, ACCO, hem preparat una campanya amb l’objectiu de dinamitzar les compres en el comerç de proximitat, tot premiant la compra dels nostres clients.

L’associació sortejarà entre les compres realitzades del 3 al 29 de desembre 40 premis que s’atorgaran en dos grans sortejos els dies 18 i 30 de desembre a la plaça de l’Ajuntament. Es lliuraran 40 premis de 100 €urACCOs, 20 premis en cada sorteig.

Enguany el comerç d’Oliva compta amb una nova plataforma, un aparador virtual en el qual es poden localitzar comerços locals, i veure els productes amb un clic, ofertes, horaris, així com reservar productes de manera senzilla. Visita jocompreaoliva.es.

Rosa Llopis, presidenta d’ACCO, ens comenta sobre aquest tema: «La campanya de Nadal és la campanya més important de l’any, però enguany ho és encara més per la situació per la qual travessa el comerç. Per això, animem la ciutadania a triar el comerç d’Oliva per a les seues compres nadalenques. Una elecció que repercutix positivament en tots els ciutadans, en els negocis i en la nostra ciutat.»

DIUMENGE, 20 de desembre: Mercat de Nadal

Com cada any no faltarà el tradicional Mercat de Nadal del Centre Històric d’Oliva, que se celebrarà diumenge 20 de desembre. Un mercat amb un ambient nadalenc molt especial, per a fer les compres de Nadal, que estarà dotat de totes les mesures de seguretat, control d’aforament i distanciament.

“Comprar al xicotet comerç és sinònim de fer un consum responsable, de contribuir a l’economia local, crear llocs de treball i de cuidar del nostre medi ambient. Des de la Regidoria de Comerç, Mercats i Consum, seguirem posant totes les facilitats possibles als consumidors perquè acudisquen a les tendes de barri i mantindre així viva la nostra ciutat” ha afirmat la regidora de Comerç, Mercats i Consum, Yolanda Balaguer.

Tota la informació en la pàgina web de l’associació www.accooliva.com i en www.jocompreaoliva.es.