Salta al contingut

Premsa

Oliva organitza un Nadal molt especial i lliure de covid

La Regidoria de Festes, encapçalada per Yolanda Navarro, ha elaborat una programació adaptada a les circumstàncies actuals

Com a novetat, Oliva disposarà d’un Campament dels Reis Mags al Centre Polivalent


La regidora de Festes, Yolanda Navarro ha presentat aquest matí en roda de premsa la programació per a les festes nadalenques a Oliva. Per a la temporada nadalenca s’ha organitzat esdeveniments culturals, tradicionals i comercials per a tots els públics d’Oliva.

Oliva ha apostat per una programació diversa, inclusiva i per a tots els públics. Sobretot, des de la Regidoria de Festes ha primat la seguretat de tots els veïns i veïnes, així com les mesures de seguretat marcades per les autoritats sanitàries.

Yolanda Navarro ha assegurat que: “Des de la Regidora de Festes no hem volgut renunciar a les activitats que mantenen encesa la flama de l’esperit nadalenc i donen oxigen a sectors locals com el comercial, el cultural… que actualment estan vivint moments molt crítics. Així que, hem apostat per l’enginy i la imaginació, i hem comptat amb la col·laboració d’altres departaments i de la mà dels col·lectius com els festers, els comerciants… i de tot plegat, hem dissenyat una programació digna, perquè hi puga gaudir tota la població, en especial, els més menuts d’una forma segura.”

L’Ajuntament d’Oliva ha preparat un fullet amb tota la programació d’actes prevista per a Nadal. Els esdeveniments es troben en ordre cronològic i es tracta d’una iniciativa que ha comptat amb la col·laboració de les Regidories de Festes, de Comerç, Mercats i Consum, de Cultura, Música i Biblioteques, de Gent Gran, de Joventut, de Participació Ciutadana i de Comunicació.

La programació nadalenca arrancarà el 5 de desembre amb l’espectacle Gent Gran Feliç al Centre Polivalent d’Oliva, oferint oferta festiva i cultural a les persones grans de la ciutat.

Tant majors com menuts podran gaudir de l’encesa de llums de Nadal, el pròxim 7 de desembre a la plaça de l’Ajuntament d’Oliva, que donarà el tret d’eixida a unes festes nadalenques especials.
I a partir del 9 de desembre, la regidoria de Comerç, Mercats i Consum ha organitzat la Campanya de Nadal al Mercat Municipal d’Oliva, amb el sorteig d’una cistella nadalenca i ofertes de receptes festives.

Per als més menuts d’Oliva, des del departament festiu s’ha programat l’esdeveniment ‘Teatre Màgia’ al Centre Polivalent el pròxim 27 de desembre i el Campament dels Reis Mags al Centre Polivalent, durant els dies 1, 2 i 3 de gener.

També s’ha organitzat un Teatre Infantil denominat ‘Charlie i la Fàbrica de Reciclatge’ al Centre Polivalent, el pròxim 20 de desembre a les 18 h.

Aquestes activitats tindran aforament limitat i serà necessària la inscripció dels participants.

I el 5 i 6 de gener, els més menuts podran gaudir del Viatge dels Reis Mags a Oliva, a través de Comarcal TV i el canal de YouTube de l’Ajuntament d’Oliva. Amb aquesta iniciativa, els xiquets i xiquetes d’Oliva podran veure els Reis Mags, gaudir de la seua màgia i complir amb les mesures de seguretat marcades per les autoritats sanitàries.

A causa de les circumstàncies actuals, la Regidoria de Festes ha organitzat una festa de Cap d’Any a través de Comarcal TV, que tindrà uns presentadors de luxe, i la millor música de la mà de ‘Bacarrà On tour in Session, Vicent Simó, Josep Mestre, Toni Arribas i Salva Savall. Els veïns i veïnes de la comarca de la Safor podran gaudir de la millor festa de Cap d’Any que es gravarà a la població d’Oliva i s’emetrà en obert per a tots i totes.

El Nadal també serà solidari a Oliva, ja que, des de la Regidoria de Benestar Social s’ha organitzat la I Trobada Solidària al Centre Polivalent, els pròxims 12 i 13 de desembre, amb la col·laboració d’associacions, entitats i fundacions de la comarca de la Safor.

Pel que fa al comerç, s’ha programat per als pròxims 15 i 16 de desembre, un taller floral d’ornamentació nadalenca amb la col·laboració de les floristes d’Oliva. Serà totalment gratuït i és necessari la inscripció dels participants per evitar aglomeracions i complir amb l’aforament.

També hi haurà un Mercat de Nadal dels Comerços associats d’Acco, al Carrer Major, el pròxim 20 de desembre de 10 a 20 h.

I el Nadal també serà cultural a Oliva, ja que des de la Regidoria de Cultura s’ha programat la presentació del Llibre ‘L’Esplendor d’Oliva’ al Centre Polivalent d’Oliva, el pròxim 18 de desembre.