Salta al contingut

Premsa

Oliva presenta el seu nou web municipal, que entrarà en funcionament el pròxim dilluns, 14 de desembre

La nova pàgina web s’inclou dins de la plataforma Portals Municipals de la Diputació de València

Suposarà un estalvi, aproximadament de 3.000 euros, pel que respecta a la despesa dels servidors on estava allotjada anteriorment

El regidor de Comunicació i Informació a la Ciutadania de l’Ajuntament d’Oliva, Josep Escrivà, ha presentat aquest matí la nova pàgina web municipal de l’Ajuntament d’Oliva, que entrarà en funcionament a partir del pròxim dilluns, 14 de desembre. Un web municipal que tindrà la mateixa adreça www.oliva.es però que “s’adapta a les noves circumstàncies actuals per tal de fer-lo molt més clar i senzill per tal que els nostres ciutadans puguen trobar de forma més ràpida aquella informació que necessiten.”

Entre les principals novetats que incorpora el nou web és la reestructuració total de la informació, a través d’una primera pantalla d’accés on, de forma molt més clara, es divideix la informació municipal.

A banda, ha explicat el regidor delegat de Comunicació, Josep Escrivà, que també incorpora el denominat sistema “Creta” que servirà per a sol·licitar directament a través del web cita prèvia en els diferents departaments municipals. “Aquest sistema anirà implementant-se de forma progressiva per tal que arribe a tots els departaments de l’ajuntament” assenyalava el regidor.

El canvi de web també suposa un important estalvi, aproximadament de 3.000 euros, ja que els servidors actuals passen a estar inclosos dins del projecte Portals Municipals de la Diputació de València.

Els portals webs municipals són un reflex de l’organització administrativa de cada municipi, també en el cas d’Oliva. Per aquest motiu, des de la Delegació de Comunicació i Comunicació a la Ciutadania, s’ha decidit dur a terme aquesta reestructuració del web municipal que pensàvem que era totalment necessària. La transparència en la informació és un dret que tenen els ciutadans i un deure que tenen les administracions públiques. Per això, el nou repte que afrontem les administracions locals no consisteix només a donar informació a la ciutadania, sinó que a més tenim l’obligació de donar-la d’una manera comprensible i fàcil de transmetre”, assenyalava el regidor Josep Escrivà.