Salta al contingut

Premsa

Oliva organitza la 3a Festa de Cap d’Any, tot complint les mesures de seguretat

La Regidoria de Festes d’Oliva ha organitzat, per a la pròxima Nit de Cap d’Any, la retransmissió en diferit de les campanades a Oliva, amb dos presentadors locals de luxe, Irene Garí i Héctor Cabrera.

Aquest programa especial es podrà veure a Comarcal TV i en directe per les xarxes socials de Bacarrà On Tour.

A causa de les circumstàncies actuals, la Regidoria de Festes ha organitzat una festa de Cap d’Any a través de Comarcal TV, que tindrà uns presentadors de luxe, i la millor música de la mà de ‘Bacarrà On tour in Session’, Vicent Simó, Josep Mestre, Toni Arribas i Salva Savall.

Les veïnes i veïnes de la comarca de la Safor podran gaudir de la millor festa de Cap d’Any, que es gravarà a la població d’Oliva, i s’emetrà en obert per a totes i tots.

Després de les campanades, els espectadors gaudiran de la doble sessió de música, de la mà de Bacarrà On Tour in Session i dels DJ locals Vicent Simó, Josep Mestre, Toni Arribas i Salva Savall. Aquesta programació perdurarà fins a les 3 de la matinada.

Yolanda Navarro, regidora de Festes, ha assegurat que “amb aquest esdeveniment pretenem continuar amb la tradició de la Festa de Cap d’Any a Oliva, però adaptant-nos a les circumstàncies actuals. Per això, les campanades i la festa de la Nit de Cap d’Any es viurà a la casa de tota la ciutadania a través de Comarcal TV.”

Es tracta d’una iniciativa que compta amb la col·laboració de Comarcal TV, que ha estat treballant incansablement amb la Regidoria de Festes per dur a terme una gran festa que complirà amb les mesures de seguretat i sanitàries.