Salta al contingut

Premsa

La Conselleria d’Agricultura fa el seguiment de la solta del paràsit depredador del cotonet en el terme municipal d’Oliva

El regidor d’Agricultura, Miquel Doménech, ha acompanyat a Maribel Deval, tècnica responsable de Sanitat Vegetal, departament que depén de la Conselleria d’Agricultura, a visitar les parcel·les afectades pel cotonet on, quatre setmanes abans, es va realitzar la solta del parasitoide anagyrus. La intenció de la solta és fer front a aquesta plaga que causa un greu deteriorament dels cítrics afectats.

A la visita han assistit també el propietari d’una de les parcel·les i el regidor d’Agricultura de Tavernes de la Valldigna, Emili Enguix, que s’ha interessat per les polítiques de lluita integrada contra les plagues del camp que està aplicant l’Ajuntament d’Oliva.

El regidor Miquel Doménech ha aprofitat la visita de la tècnica de conselleria per consultar amb ella la viabilitat d’instal·lar un insectari en el terme municipal d’Oliva. «Després de les visites als insectaris de Silla i Almassora, vam constatar que serien de gran utilitat per als agricultors del nostre municipi i estem estudiant la viabilitat d’instal·lar-ne un en el nostre terme amb la col·laboració d’un agricultor», ha assegurat el regidor.