Salta al contingut

Premsa

Signatura convenis entitats socials

Tres col·lectius que depenen del Departament de Benestar Social d’Oliva han vist recentment renovat el seu conveni de col·laboració. Una renovació que possibilitarà que els tres continuen amb el seu treball i el seu programa d’activitats previstes per al present 2013 i 2014 .

 

L’Ajuntament d’Oliva ha aprovat tres convenis de col·laboració amb entitats i associacions que depenen directament de la delegació de Benestar Social. Aquests tres convenis pugen a un total de 33.861 euros i es mantenen en les xifres de l’any anterior “Tot i la situació econòmica actual. Des de Serveis Socials s’ha decidit no rebaixar ni un cèntim a estes entitats que treballen, molt dur al llarg de l’any, amb col·lectius de persones que necessiten molt de la seua ajuda. Inclús algun d’ells s’ha augmentat, com és el cas de Cáritas Interparroquial, que ha vist com en els últims dos anys, s’ha incrementat el seu conveni en 3.000 euros.” Assenyalava la regidora de Benestar Social, Paqui López.

 

El conveni amb AFA-La Safor d’enguany (Associació de Familiars de Malalts d’Alzeimer de La Safor) s’ha signat amb la presència de la seua presidenta, Rosa Genís, d’Antonio Sendra, vocal de l’associació, i de la regidora Paqui López i puja a 3.500 euros. A la signatura del conveni amb Cáritas Interparroquial d’Oliva ha estat present el seu president, Marcos Corbella, amb una quantia de 15.000 euros. Per últim, també s’ha signat conveni amb l’Associació El Bastidor  amb una quantia de 15.361 euros.