Salta al contingut

Premsa

Inici classes educació vial curs 2013-2014

 

El Ple de l’Ajuntament d’Oliva ha aprovat per unanimitat la proposta de la Junta Rectora del Parc d’Educació Viària, de nomenar directora la regidora d’Educació, Rosanna Torres Pérez. L’alcalde de la ciutat, David González, va presidir, prèviament, la reunió a la qual va tenir cita la cap provincial de Transit de València, María Dolores Pérez Vilaplana, on es va destacaar l’aposta decidida en contínua aportació del programa d’educació viària als centres escolars de la localitat.

 

 

 

Aquest mateix mes de novembre comencen les aportacions educatives ajustades a les programacions curriculars amb xarrades didàctiques i pràctiques amb bicicleta per a alumnes d’entre 9 i 12 anys. Estrenen el programa, per al curs escolar 2013-2014, els escolars del CEIP La Carrasca. Així mateix i per quart any consecutiu, continuen les intervencions educatives als programes de diversificació curricular en l’IES Gabriel Ciscar.

P1220437

 

 

Rosanna Torres ha afirmat que “el Parc d’Educació Viària d’Oliva és el pioner de la comarca de la Safor i les seues instal·lacions estan obertes per a aquells que desitgen implementar pràctiques relacionades amb el transit i la seguretat viària, i animar la comunitat educativa en la contínua conscienciació i transmissió dels valors viaris, com a compromís essencial per a la nostra convivència viària”.